25 múltam, milyen krémeket használjak? (beszélgetés)
Tök vicces mi?
Én avonos Krémet használok.Anew Rejuvenate a márkája.Amugy a solution család között is találsz a korodnak megfelelőt.Vagy esetleg a Nivea hidratáló arckrémét javaslom.Éjszakai és nappali is van belőle.
Kós Károly Szakképző Iskola Békéscsaba.
Az Én véleményez az,hogy a krémek felgyorsítják az öregedő folyamatokat.Ki kell tolni addig ameddig csak lehet,a különböző eljárások elkényesztetik a bőrt ellustúl és hamarabb beindulnak a feljebbemlített öregedő folyamatok.Egy enyhe radír hetente ne árt,ha a bőrtípus kívánja lehet heti 2x is.
Nem dolgozok kozmetikusként,szép szakma,de nagy rögös
Szerintem a bőrápoláshoz hozzá tartozik mindkettő.
Én sem azt mondom hogy hetente kétszer kell radírozni, inkább a heti 1-et javaslom, de volt már dolgom erősen szeborrhoeás bőrű kamasszal, akinek tényleg annyira fokozott volt a hámképzése, hogy valóban heti kétszer kellett radírozni. Na de elég ritkák az ilyen szélsőséges esetek.
Minden esetben kell krémet használni, még az olajos bőrre is. Persze a bőrtípusnak megfelelőt.
Az kizárt, ha nem használom a kezemmel is le tudom dörzsölni fürdés közben az elhalt bőrt... nem passzióból használom.
Egyébkénnt nem olyan erős: Dr juga Ivon rapid peeling - zsíros bőröm van, de így szép tztán tudom tartani
Szia Sysy itt is:)
A Q10 koenzimes krémeket idősödő bőrre találták ki.A legfontosabb a radír,heti 1-2 alkalommal radírozd le a bőröd,leszedni az elhalt hámsejteket utána egy kis krém nem árt.
Én gyógyszerésszel kevertetek magamnak nagyon jó ,könnyű hidratáló krémet,ami semleges,nem csíp,nem mar ,nem irítál.
Kozmetikus tanuló koromban, tapasztaltam,hogy az Ilcsi kozmetikumok bizony tartalmaznak irítáló összetevőket.A legjbb gyógyszertárban kevertetni,persze csak ha tudod a bőrtipusod.De a legfontosabb tényleg a radír,és nem a krém,az majd 30 fölött...
Persze, hogy csak kozmetikus szerezheti be, mint minden más professzionális terméket, aminek a hatóanyagtartalma magasabb, mint annak, amit az előírás szerint bolti forgalomba lehet hozni.
Ki nem érti ezt?:)))
Én nem akarok reklámozni, priviben megírom, ha érdekel esetleg.
További ajánlott fórumok:
- Milyen progit használjak képszerkesztésre?
- Milyen a csökkentett nátrium tartalmú só? Használja valaki?
- Milyen sampont használjak zsíros hajra?
- Milyen öblítőt használjak, aminek marad is illata a ruhán?
- Mosódióról milyen tapasztalatok vannak, tesztek hozzá mást, vagy csak önmagába használjátok?
- Tejszínes lúdláb tortához milyen tejszínt használjak?