25 kg fogyás után új motivációt keresek! (beszélgetés)
Sziasztok, köszönök minden hozzászólást!
az első 25 kilóból 15 viszonylag könnyen lement. étrendbeli változtatásokkal, kisebb adagokkal, nassolások elhagyásával. a többi 10-hez hozzájárult egy tragédia a családban, sokszor egyáltalán nem tudtam enni. Tavasszal és nyáron igyekeztem mindig eljárni itthonról akár egy bevásárlóközponzba, hogy ne legyen étel a közelemben, és a boltokban mászkáltam. Lényegében ez volt minden mozgásom. Mi motivált? akkor az motivalt, hogy ne ugy nezzek ki mint egy tehén - mint az első képen és az, hogy könnyebben tudjak mozogni. Fájt a térdem, mindenfajta mozgás elképzelhetetlennek tűnt. Emiatt nem is sportoltam, arról szó sem lehetett. 9 éve amúgyis mindentől el vagyok tiltva a gerincproblémáim miatt. De pl. uszni szeretek, csak nincs hol, kis községben élek, konditerembe is mennék, ha lenne, de az sincs (talán 20-kmre van, ugy hallottam).
Motiválásként nekem is volt egy nadrágom. Az van rajtam az első képen - vagy utolsón. Atttól függ, honnan számoljuk
Masoktol nem "kaphatsz" motivaciot.
Ha nem jon belulrol, akkor ennyi. Varni kell, mig megint lesz, mig tortenik valami, ami ismet motivalni fog.
HU, most neztem meg a kepeid, ez fantasztikus!! Eszedbe ne jusson tovabb fogyozni!!!!!!
Tenyleg inkabb a mozgasra,sportra koncentralj! Legyen a celod az alakformalas! Ne a tovabbi fogyas. Hisz mar tok jo vekony vagy!
Jo reggelt,Gaby!
Gratulalok a fogyasodhoz!! Iszonyatos harc lehetett a 25 kilo leadasa.
Ne add fel a vegen,az utolso nehany kilonal!!
Mert oke,biztosan nagyon jol nezel ki igy 25 kilo minusszal, de TE szeretnel meg jobban kinezni,ugyebar?? Gondolj arra,hogy ha ezt elerted,mit hozhatsz ki meg a testedbol!!!
Szio!
Elöször is gratulálok a fogyásodhoz, nekem nem megy igy :(
Szerintem keress valahol egy képet ami hasonlo a kivánt alakhoz, persze a te adottságaidat is figyelembe véve! Tedd olyan helyre ahol mindig látod , és ez eröt fog adni! Egy barátnöm azt csinálta (amiért én kinevettem), hogy vett egy ruhát ami 2 számmal kisebb volt mint a mérete , és feltétlenül felakarta huzni egy buliba, addig addig amig jo lett rá, az tuti , h ez jo motivácio!
Meg ugy gondolom , ha ennyit fogytál akkor az is motiválo lehet ha egy olyan képet veszel elö amilyen a fogyásod elött voltál! Sok sikert , remélem segitettem!