Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 25 kg fogyás után új motivációt keresek! fórum

25 kg fogyás után új motivációt keresek! (beszélgetés)

15. tedin (válaszként erre: 14. - Gaby76)
2009. dec. 8. 15:46
Megnéztem a képeidet, fantasztikus, gratula:)))!
14. Gaby76
2009. dec. 8. 09:56

Sziasztok, köszönök minden hozzászólást!

az első 25 kilóból 15 viszonylag könnyen lement. étrendbeli változtatásokkal, kisebb adagokkal, nassolások elhagyásával. a többi 10-hez hozzájárult egy tragédia a családban, sokszor egyáltalán nem tudtam enni. Tavasszal és nyáron igyekeztem mindig eljárni itthonról akár egy bevásárlóközponzba, hogy ne legyen étel a közelemben, és a boltokban mászkáltam. Lényegében ez volt minden mozgásom. Mi motivált? akkor az motivalt, hogy ne ugy nezzek ki mint egy tehén - mint az első képen és az, hogy könnyebben tudjak mozogni. Fájt a térdem, mindenfajta mozgás elképzelhetetlennek tűnt. Emiatt nem is sportoltam, arról szó sem lehetett. 9 éve amúgyis mindentől el vagyok tiltva a gerincproblémáim miatt. De pl. uszni szeretek, csak nincs hol, kis községben élek, konditerembe is mennék, ha lenne, de az sincs (talán 20-kmre van, ugy hallottam).

Motiválásként nekem is volt egy nadrágom. Az van rajtam az első képen - vagy utolsón. Atttól függ, honnan számoljuk

2009. dec. 8. 09:08

Masoktol nem "kaphatsz" motivaciot.

Ha nem jon belulrol, akkor ennyi. Varni kell, mig megint lesz, mig tortenik valami, ami ismet motivalni fog.

2009. dec. 8. 08:57
A rendszeres mozgás mellett,kemény diétát is tartottál? Elárulod,hogyan étkeztél?
2009. dec. 8. 08:56
PL.tovább izmosítás,mint motiváció?
10. d4b0dd2692 (válaszként erre: 1. - Gaby76)
2009. dec. 8. 08:52
Gratulálok a fogyásodhoz!Megnéztem a képet,nagyon jól nézel ki!
2009. dec. 8. 06:41

HU, most neztem meg a kepeid, ez fantasztikus!! Eszedbe ne jusson tovabb fogyozni!!!!!!

Tenyleg inkabb a mozgasra,sportra koncentralj! Legyen a celod az alakformalas! Ne a tovabbi fogyas. Hisz mar tok jo vekony vagy!

2009. dec. 8. 06:38
Ja,es kerlek,ne felejtsd el megosztani velunk azt sem, hogy dobtad le azt a 25 kilot! :) KOszi.
2009. dec. 8. 06:37

Jo reggelt,Gaby!

Gratulalok a fogyasodhoz!! Iszonyatos harc lehetett a 25 kilo leadasa.

Ne add fel a vegen,az utolso nehany kilonal!!

Mert oke,biztosan nagyon jol nezel ki igy 25 kilo minusszal, de TE szeretnel meg jobban kinezni,ugyebar?? Gondolj arra,hogy ha ezt elerted,mit hozhatsz ki meg a testedbol!!!

2009. dec. 8. 05:56
Szia, eddig mi motivált? :)
2009. dec. 8. 05:55
SZIA!ÉN CSAK AZT TUDOM AJÁNLANI AMI NEKEM BEVÁLT VÁLIK.INTENZÍV MOZGÁS NAPI 10-20 PERC.NEM KELL TÚLZÁSBA VINNI HIRTELEN ,MERT MEG FOG NYÚLNI A BŐRÖD,ÉS AZT NEHÉZ KORIGÁLNI TORNÁVAL.HA NINCS MÁSHOZ KEDVED.DOMBON FELFELÉ SÉTÁLJ DE NE VÁLTS RITMUST KÖZBEN EGYENLETES SÉTÁVAL IS LE FOG MENNI HIDD EL !TAPASZTALOM.SOK SIKERT!
2009. dec. 8. 05:43
Én is hasonló cipőben járok. 18 kg ment le az idén és bár kéne még fogynom, már nincs meg a kezdeti lelkesedés. Pedig mindenki mondja hogy jól nézek ki, de már ez sem motivál igazán.
3. demonmano (válaszként erre: 1. - Gaby76)
2009. dec. 8. 02:17

Szio!

Elöször is gratulálok a fogyásodhoz, nekem nem megy igy :(

Szerintem keress valahol egy képet ami hasonlo a kivánt alakhoz, persze a te adottságaidat is figyelembe véve! Tedd olyan helyre ahol mindig látod , és ez eröt fog adni! Egy barátnöm azt csinálta (amiért én kinevettem), hogy vett egy ruhát ami 2 számmal kisebb volt mint a mérete , és feltétlenül felakarta huzni egy buliba, addig addig amig jo lett rá, az tuti , h ez jo motivácio!

Meg ugy gondolom , ha ennyit fogytál akkor az is motiválo lehet ha egy olyan képet veszel elö amilyen a fogyásod elött voltál! Sok sikert , remélem segitettem!

2009. dec. 8. 01:28
mihez képest 10 kilót?
2009. dec. 8. 01:10
Alapvetően elégedett vagyok azzal, hogy idén tavasz óta 25 kilot fogytam. Sajnos még mnimum 10 kilót kellene leadnom - vagy többet, de már nem motivál semmi! Segítsetek sorstársaim!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook