25 hetes terhesen árt a babának ha damilos fűnyíróval vágom a füvet?Túl közel van a motorja a hasamhoz!? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Próbáld meg, észre fogod venni, ha zavarja. Egyetértek az előttem szólókkal, hogy a terhesség nem betegség, egyénenként más-más, mit bír a kismama és az is, mit nem szeret a kisbaba.
Úgy alakult, hogy a terhesség alatt kellett fejújítanunk a lakást, így az én lányom is hallott mindenféle hangos zajokat a kalapálástól, a fúrón át a fűrészig. Egyetlen dolog volt, amitől félt: a dekopír fűrész. Mikor éreztem, hogy mennyire utálja, elmentem sétálni, bevásárolni, stb., ha a páromnak azt kellett használnia.:)
ne vágd a fűvet, a babót bizti zavarná a hangja...és balesetveszélyes is...most nem egyedül vagy, ott a pocaklakó...valaki biztos segít neked...ha nem is rögtön, de inkább nőjjön még egy kicsit a fű, minthogy a babád idegeskedjen a fűnyíró hangja miatt.
ülj ki a fűre és lazíts, pihenj sokat!:)
nem akarok rossz példa lenni ,,,
de belehaltam volna az unalomba!!a terhesség nem betegség!!
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Szerinted jól döntök, ha terhesen is tovább dolgozok?
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- Lehet terhesen Egyiptomba utazni? Árthatok vele a babának, ha összeszedek valalmi hasmenéses bacit?
- Ártok azzal a babának, ha 7 hetes terhesen 160 km-t utazok?
- 17 hetes terhesen ajanlott-e a napozas? Problemat jelent-e babanak?