25-30 éves nőkben van akit még érdekel a tanyasi élet és a gazdálkodás? (beszélgetős fórum)
Látod, ezt nem tudom, hogy a tanyához tartozó földterületen van-e művelési kötelezettség?
Ha esetleg van, akkor be kell ültetni diófával 10x10-es kötésben. Jó kis erdő lesz, de legalább nincs vele gond. Ősszel valaki szedje össze a diót és annyi.
Élni vagy dolgozni ?
:)
Ezt én is bírnám :)))
Plusz a garázsban egy terepjáró, és egy sportkocsi ;)
Ugye?
Ja és kifelejtettem, hogy a kégli nem valami vályogviskó, hanem szuper új építésű, kényelmes ház.
Napelem, napkollektor, passzívház lehet nyugodtan...
Bár szerintem nem lehet rossz egy tanya!
2 km-es körzetben nincs senki szomszéd a hülye ugatós kutyájával, senki se zenebonál a füledbe, nem nyír füvet amikor aludnál... szóval, jó az.
Persze olyan tanyát képzelek el, ahol van vezetékes víz, gáz, áram természetesen, orvos a közelben, gyógyszertár egyéb boltok szintén, és egy jól, működő biztonsági távfelügyelet egészségügyi vészhívóval.
Mi van? Nem nézed ki belőlem a fejést?:D
Mondjuk valóban jobb amikor te kényeztetsz!;)
Hogy a nőkben van-e olyan, akit érdekel a tanyasi élet?
Ezt a kérdést inkább egy felnőtt oldalra kellett volna feltenni, mert kicsit pikáns.
Ezt most látom!:)
Dehogynem! Ott tehéntejben áztatnám magam!:DDD
Volt már ilyen divat, úgy a nyolcvanas évek elején. Akkor kezdtek elnéptelenedni a tanyák és a falvak, kispénzű értelmiségiek olcsón tudtak ingatlanhoz jutni a természet lágy ölén.
Nekem is volt egy ilyen iskolatársam, még riportot is készítettek vele a Nők lapjában. Két oldalon át ecsetelte fényképekkel, hogy milyen romantikus dolog a kútról hordani a vizet, begyújtani a sparheltba és azon főzni. Semmi sem nehéz, mert ketten vannak a férjével és a szerelem mindenen átsegít.
Aztán egy évre rá találkoztam vele Pesten az utcán.
Megszületett a gyerek, ész nélkül rohantak vissza lakni ide.
Majd,ha olyan sorozatok lesznek a tévében,hogy például:Éjjel-nappal a tanyán.
És a reklámokban mondjuk l'oreal süldőtáp lesz..
Egyszóval akkor érdekli majd őket,ha ez lesz a divat.
De akkor majd nagyon.
További ajánlott fórumok:
- Önellátó gazdálkodás nyugdíj helyett?
- Tudnál élni önellátó gazdálkodásban?
- Fiatal háztáji gazdálkodók
- Önellátó gazdálkodás
- Járt valaki gazdálkodási és menedzsment szakra? Érdekelne mik a tapasztalatok, mennyire nehéz szak, milyenek a tantárgyak?
- Van valakinek tapasztalata felsőoktatású képzésekről? Elsősorban a nemzetközi gazdálkodási szak érdekelne a BGFen.