2021 júniusi babák (beszélgetés)
Szia
Szerintem aki akart csatlakozott 🤗
Sziasztok!
Van még valaki aki nem jelentkezett át a facebook-csoportba és szeretne?
Sok olyan jelentkező talál rá a csoportra és szeretne jelentkezni, aki itt nem is tag. Ezért szeretném elrejteni a csoportot, hogy csak mi láthassuk, más ne.
Na úgy látom, jobb lesz, ha írok nekik, hátha a babamozira nem vonatkoznak az általános szabályok. 😬
Ez egy pécsi magánklinika, számtalan szakrendeléssel, csak a főoldalon mindjárt ez az üzenet fogad, hogy nem jöhet kísérő csak kiskorúval.
Nem haragszom meg, hogyha valaki nem akar átjönni. Azt is megértem. Nem azért írtam.
Csak, hogyha mindenki úgy gondolja, akkor csak egy csoportot tartsunk fenn.
Sziasztok!
Van olyan, aki nem szeretne átjönni facebook-ra?
Én ott sokkal többet vagyok fenn és egyszerűbb lenne, hogyha csak egy oldalt kellene figyelni.
Sziasztok
Mi Székesfehérvárra a Czeizelbe megyünk a 20 hetes genetikai uhra, mivel ilyen fiatal vagyok 😂😂😂
Szóval nőgyógyászom javasolta, mivel elmúltam 35....
Egy kísérő bejöhet, és január végén megyünk.
Andy24 Dunaújváros közelében laksz??
Én is 😊
Van videó, meg 4 kép, de azért az nem ugyanaz 😕
Az elsővel 26 hetesen voltam, és az épp jó volt, nem volt már túl pici, még túl nagy se - szóval addig még van idő, de nem hiszem, hogy addig lazítanak a szabályokon.
Nem adnak esetleg videófelvételt, sok képet? Mert akkor annyival előrébb vagytok.
Sajnos apuka itt sem jöhet be sehova, pedig másik kettőnél a fontosabb ultrahangokon ott volt. Pl. mikor kiderült a babák neme. Most majd kedden kell mennem, de ebből is kimarad. 😪
Én is jelentkeztem a csoportba :)
Ami a szexet illeti, elsőnél el voltunk tiltva, mert vérezgettem és progeszteront szedtem, de csak az első trimeszterben, utána lehetett. Most ilyen gond nincs :)
Viszont kicsit megnyugtatott, hogy más is érez keményedést, ez azt gondoltam még nagyon korai. Sokszor ha ideges vagyok, vagy a lányom emelgetem, keményedek, remélem ebből nem lesz baj.
Nézegettem a babamozi időpontokat, viszont ahol nálunk csinálják, azt írja a honlap, hogy nem mehet kísérő... ez elég lelombozó, nem tudom, így egyedül menjek-e majd. Szegény apa mindenből kimarad, mezei UH még rendben, de azt hittem ide azért bejöhet :(
Nyugodtan lehet, nem befolyásolja. De előfordul (pl. most nálam is), hogy keményedik a hasam tőle. Tehát pl. előző terhességeimnél ugyanúgy éltünk nemi életet, mint előtte, most azért óvatosabbak vagyunk.
Szóval arra akarok kilyukadni, hogy nem tiltott, de úgyis érzed, hogyha nem jó
Én is jelentkeztem.
Szerintem várjunk még egy kicsit,de aztán lehetne láthatatlan a csoport hogy csak magunk legyünk.