2021-ben szeretnék szülni! (beszélgetés)
...mert nem erről szól a fórum...
Nagymama és nem anyuka lesz....
Szia KÖszi Niki!!!
Igen , ha szabad én is azt mondom, ha szabad, hogy /kedves és aggódó nagymama vagyok/ még akkor is ha Ő lesz a 9.ik unokám!!!
Köszönöm , hogy VALAKI megvédett.
Nyilván nem fogok szülni, de , akinek már szült a lánya ,az tudja!!!
Szia Fildus!
Igaz nem fogok , de szültem van 3 felnőtt gyerekem és nyolc unokám.Szülni 4x szültem
Azt hiszem elég sokat tudok a gyerekekről és a terhességről is.
Sőt átéltem tragédiákat is amit itt természetesen nem fogok elmesélni.
De ha valaki mást is zavar , kilépek .
hahó !!
hova lettek a kismamák???Sétáltok ebben a szép időben??
hogy senki nem ír semmit. Sajnos én már enm lehetek kismama, mert nagymama vagyok.DE nem mondanám , hogy ez nem olyan jó, mert SOKKAL JOBB IS.
Nyolc unokám van és még lesz 9-ik is.Ezért vagyok itt. Mert nem akarom állandóan a lányomat zaklatni, kocsit felfrissítem az ismereteimet.
Nagyon sokat változott minden aszülés körül, mióta Ő MEGSZÜLETETT:1982.ben
Szia Nikkancs!!
Óriási GRATULÁCIÓ!!!!
Szia Juditta!!!
Bocsi, de mi a PCOS?? és , lehet nem kéne, de én a lányom miatt vagyok itt.Ők a babavárót vették fel , és még csak tervezés alatt a baba. De neki már volt nagy problémája a szüléssel és nagyon féltem, ezért próbálok tájékozódni, és nem őt kérdezgetni.
Csak ezért kérdezem.
Mi kincsünk is akkor jött mikor elengedtem:)
Elfogadtam hogy most nem lesz. Menni akartam kivizsgálásra. Nem is néztem mikor vagyunk együtt. :)
Sárgatesthormon pótlást kell kérned!
NEkem is így maradtak meg a babáim.
Nagyon sajnálom! :(
Ne add fel!!! 🍀❤️
Tudom könnyű ezt mondani, de ha picit " elengeded" a dolgot, tuti hogy akkor fog jönni! 🤞🍀
Megèrtelek!
Aki babára vágyik, nagyon nehèz elterelnie a figyelmèt!
Kitartást, minden jól fog alakulni! 🍀🤞
Köszönöm!
Azóta szedem amióta pozitív lett a tesztem. Trimeszter 1 vitamint szedek. Előtte csak c ès d vitamint szedtem. Most a kismama vitamin mellè plusz magnèzium.
Èn is a Trimeszter 1. vitamint szedem! Amióta megtudtam hogy nem vagyok egyedül, rendeltem ès szedem mindennap! Plusz c vitamin ès magnèzium.
Holnap reggel megyek dokihoz! Nagyon izgulok!!! 🤩