Mennyi béremelést kaptok 2021-ben? (beszélgetős fórum)
0
Nem is ragozom tovább.
Egy nem túl szofisztikált szóval válaszolnék: lóf.szt.
Májustól augusztusig csökkentett fizetést kaptunk, örültem, hogy megmaradt a munkám.
De nálunk előtte sem volt divat az emelés.Viszont korrektül fizető cég, alkalmazottak vagyunk, nem “kamu vállalkozók”, ami az én szektoromban nagy divat.(Vagyis, oldd meg a számlázast, vegyél részt a NAV átverésében mert valójában egy darab cégnek dolgozol, az összes kötelezettséget elvárják tőled, amit egy alkalmazottól, az óraelszámolástól a szabijaid behatárolásáig, de semmi jogod, védettséged nincs meg, ami egy alkalmazottnak megvan)
Mi ugyanígy voltunk vele.
4-en vagyunk, kaptunk egy keretet, amit béremelésre költhetünk. Inkább vetettünk fel plusz egy embert. Remélem jó döntést hoztunk.
Az én béremelésem is stabil nulla.
Az összeg végére raknak egy stabil nullát.
Mivel eddig nem hívtak esélyes, hogy semmit.
De a pénz nem is annyira érdekelne most, inkább egy asszisztenst szeretnék béremelés gyanánt. Egy épeszű minden pénzt megérne.
Ma reggel olyan dogtott volt az uzlet, hogy mar elore fajt, hogy hogy fog eltelni a nap. Tegnap lokaka sem volt, reggel 7.15-re vegeztem, annyira keves termeket csinaltunk, es a java ment delutan a vesztesegbe.
Deltol zarasig meg folyamatosan sor volt, azt hittem, az agyam kifolyik. Nesze neked lockdown :P
Ja, én is cigizgetek és kávézgatok, csak én sokkal többért.
Jól kell tudni munkahelyet választani;)
Azta!
Azt hiszem kilépek és megyek hozzátok dolgozni. Az én nettó 100 ezrem sehol sincs a tiedhez.
Most roppant irigy lettem;)
Én nagyon remélem, hogy megkapom az évente szokásos nettó 100 eFt-os emelésemet idén is.
Nem hiszem, hogy jobb neked most attól, hogy tudod, hogy én mennyit szoktam kapni, de te akartad;)
Rájöttem, nem gonoszkodok. A FI ne keseregjen, ha leírom, meg ti is leírjátok, hogy milyen keveset kaptatok, talán megnyugszik és nem kell kiírni több fórumot neki.
Nálunk nagyon szegényesen adtak emelést. Nettó 250.ezer Ft-ot kaptam csak, de szégyellje magát a munkavállalóm, hogy ennyivel, meg az éves 940 ezer SZÉP kártyával kiszúrta a szememet és általában a kollegáim szemét. Most élet ez az 555.000,- nettó /hó fizetéshez, 250 ezer Ft nettó béremelés?
Nem tudom lecserélni a benzines X3-as kocsimat, elektromos X6-osra. Szemétség. Még hezitálok rajta, maradjak-e náluk tovább.
Ha elégedetlen vagy miért nem mész máshova? Sajnos jelen helyzetben nem igen ugralhat az ember. De 1 évvel ezelőtt még annyira nagy volt a munkaerő hiány, hogy a csillagos eget is el lehetett érni.
Én nem vagyok diplomás. Viszont szorgalmas, alázatos, és lelkiismeretes. És többet keresek mint egy diplomás. Az elmúlt évben 2x emelték a fizetésem. Január előtt mindig vannak bér tárgyalások, és mint alkalmozott, elmondom mennyit szeretnék kapni. Majd a főnököm is el mondja, és a kettő közötti összeget kapom általában.
De ehhez az kell, hogy tudd, jól csinálod a munkád, és tudd hogy elégedettek Veled. Nem csak a munkáddal, hanem Veled, mint dolgozó. Nagyon sok múlik ezen!!!
Amúgy tényleg, nem gondolkoztál még rajta, hogy lelépsz a cégtől?
Szinte az összes anonim fórumot össze lehet kötni veled.
Nekem mindegy amúgy, csak sajnálom, hogy itt adod ki magadból, miközben a munkahelyen semmi sem fog változni.
Amikor itthon dühöngök, a férjem mindig azt mondja, hogy rajta, menj a főnökhöz és mondd el neki ugyanezeket. Nyilván nem megyek, de belátom, hogy az itthoni (vagy fórumos) háborgás nem visz előre.
A te bajod!
Változtass!
Ja, hogy ahhoz gyáva vagy...
További ajánlott fórumok:
- Elszállt árak miatti béremelés jogos?
- 5 év béremelés nélkül egy munkahelyen?
- Szakoktatóknak is jár béremelés szeptembertől?
- Elképzelhető egy béremelés szociális szférában?
- Gyes után szabadság, béremelés várható?
- Eü szakdolgozó vagyok 21éve, munkahelyem nem szerepel a GYEMSZI által támogatott intézmények között.Akkor nem kapunk béremelést?