Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2015. kisfiút váró kismamik (beszélgetős fórum)
Meglehet, ugy gondolja, tanyara jo van ez igy is! :( Elvegre stilus maga az ember!
Kedves Lia!
Rossz volt olvasni a bejegyzéseidet, tele van hibával.
Helyesen: rossz (nem rosz), meghallgat és nem meghalgat. Nálam és nem nállam, nálatok és nem nállatok. Nem érdekel, ha ezért megköveztek, ha valaki fórumra ír, vegye már a fáradságot, hogy helyesen használja a magyar nyelvet! Egyébként pedig nagyon boldog babavárást mindenkinek! :-)
Sziasztok, kismamik, mi is kisfúsok vagyunk, most vagyok a 27. hétben és június közepére várjuk a csöppöt.
Az idöpontunk május.17 :)
99,9 % hogy nálunk is kisfiù aki még a pocakban van 31. hetet töltöttük a héten és szintén a Levente nevet kapja az édesapja után.
Sziasztok én is kisfiút várok! 37 hétben vagyunk. Április 14 re vagyunk kiírva. Leventének hívják a kis trón örököst :)
Ez a név nállam is felmerült.
Nagyon szép név. :)
Nállatok megvan már a név? :)
Szia neked is grat :)
Larion, Leon-nak fogják hívni.
Június 3-ra vagyok kiírva, pont a szülinapomra :).
Szerintem nagyon jó igy a forum neve :)gratulálok a kisfiadhoz mi lesz a neve?Mi 22hetesek vagyunk nálunk is kisfiú lesz juliúsba
szerintem teljesen mindegy az kislányt, vagy kisfiút vár valaki, beszélj nyugodtan kislányt várókkal is.
Boldog babavárást, és könnyű szülést kívánok!
De konkrétan kisfiút váró nincs, nekem ez ütötte meg a szemem. :)
Kb. 20-30 db 2015-re kisbabát várós topic van. :D
Kedves kismamik, osszuk meg egymással jó és rosz tapasztalatainkat.
Én 28. Hetes terhes vagyok ( bár nem érzem tehernek) első baba :)
Szívesen "meghalgatnám" ti, hogyan élitek át a kismama létet, vagy bármit amiről beszélgetni akartok :)
További ajánlott fórumok: