2010 februári babák és szüleik (beszélgetés)
köszi a biztatást, bocs, hogy eddig nem reagáltam, de mamánál voltunk 1 hétig és ott nincs internet.
jó volt kimozdulni egy kicsit :-)
Szia!
Persze, örülünk neked. :) Nálunk ilyen gond szerencsére nincs, a párom még ebédelni is hazajár. Szerencsénk volt, hogy le tudtunk költözni Kaposvárra. Bár nekem meg ezért nincs időm magamra, mert majdnem mindennap főznöm kell délre. :)
Sziasztok!
Lucám február 18.-án született. Csatlakozhatok?
Moncsi! Én is maximalista voltam és engem is zavart, de beel kellett törődni, hogy már nem úgy van minden ahogy régen volt. Nálunk is ez a helyzet, apa nincs is szinte itthon este jön hajnalba megy, nincs is időnk egymásra. Van amikor hétvégén is ez van de hát kell a pénz ezt nem is tagadom.
Dolgozik éjjel-nappal, szinte sosincs itthon.
Az a helyzet, hogy én mindig is egy maximalista ember voltam és tudom, hogy most nem úgy mennek a dolgok a pici miatt, de zavar, hogy nem tudok mindenben 100%-osan teljesíteni. Hiába próbálom elfogadni, hogy a házimunkát sem akkor és úgy csinálom ahogy akarom, hanem, ahogy a babám engedi, akkor is zavar, hogy nincs kész.
Nekem kicsit nehezebben mennek a dolgok sajnos.
Imádom a lányom, akik ismerik mindenki egyhangúlag azt mondja tegyem össze a kezem, mert egy áldott jó baba. Tény vele nincs is semmi gond. Csak én magamat nem bírom elfogadni, elviselni és ez így elég nehéz. Senkim nincs, akihez szólhatnék 2 szót, vagy akár vigyázna 5 percre a gyerekre és ez még jobban megnehezíti a dolgokat.
Szia!
Kaposváron szültem, a terhességem elején költöztünk le. :)
Első baba, de próbálunk úgy viselkedni vele, mintha nem az lenne. Azaz próbáljuk nem túlaggódni. Szerintem elég jól megy is. Nálatok?
szia
Nekünk febr. 15-én Laura Eleonórának hívják.
hol szültél? első baba?
Szia!
Én is szívesen beszélgetnék. Nekünk 2010. február 25-én született a kislányunk, Hanga. Nektek?