2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Gratulalunk mi is! Nalunk megvan a teso! Es tobb nem is lesz! Igy teljes a csalad!
Boldog Uj Evet mindenkinek!
Sziasztok!
Nálunk jön a 3. baba :)
Hédi is elmúlt kettő mikor elkezdett szépen beszélni, mondatokban egyszerre 3 szónál többet.
De ma már olyat is tud, hogy Turdus Merula (Fekete rigó) vagy épp azt hogy Musculus gluteus maximus (nagy farizom) :D
Ne aggódj! Úgy beindulnak, hogy 2 perc csendért fogsz könyörögni ;)
Sziasztok!
Nálunk is megszületett 2012 december 28.án a Lívia :) Ő is jó nagy baba lett mint anno Roli :)
Szia!!
nálunk is gyorsan beszélt Rami és most Boti is már a "legfontosabb" szavakat mondja köztük van a fütyi és a nuni :)
viszont sógoromék kislánya 2 évesen szinte meg se akart szólalni,miután bölcsibe-oviba került akkor kezdett el beszélni!!
Szia! Én kétszeres lányos anyukaként mondhatom, hogy egyszer majd el kezd beszélni. Semmi köze ennek ahhoz, hogy lány vagy fiú. Kata akkor kezdett el beszélni egyik napról a másikra folyamatos kerek mondatokban, mikor bekerült a bölcsibe 2,5 évesen, előtte ööö-zés volt szinte csak, néhény szóval kísérve. A legtöbb amit mondott, hogy mikor az utolsó napokban voltunk a kistesóval, megsimizte a pocakot, s mondta, hogy Zsó gye ki (másnap megszültem :D). Zsófi most 13 hónapos, nagyon sokat dumál a saját nyelvén, de egyetlen szava sincs még.
Mind a két lánynak nagyon sokat beszéltem, Katának meg azóta, hogy elindult a nyelve, be sem áll a szája, tehát Zsófi mindig hall valami dumát. Sokat mesélünk, még Kata is szokott neki, meg most a diavetítés a sláger, de Zsófi akkor sem akar egyetlen értelmes szót sem kiejteni. De majd jön az, amikor akar. :D
Sziasztok!
Hedonistamama te semmit sem változtál:D Nálunk mosta Thomas mega Duplo Lego a menő.
Azta de kevés mára hozzászólás...mindenki el van foglalva:) :) Gratulálok a kistesósoknak:) Mi ezt nagyon gyorsan megoldottuk Leni után, másfél év van köztük...de nagyon kemény volt az első egy év szóval...a mostani eszemmel én is kivárhattam volna 3 évet:) Így viszont összenőttek már most:) Ha lányos anyuka erre éved, lenne egy kérdésem, mikor kezdett el a kiscsajszitok beszélni? Laru nem akar:( Bálintom anno 1,5 évesen kristálytisztán beszélt...Leni 2 évesen... Lara ott tart, hogy aaa-nya meg tittáá (cica). Ennyi:( 21 hónapos. Más kislányokon ki voltam halva, hogy alig 1 évesen már jópár szavas szókincsük volt. Sokat mesélünk, játszunk együtt, ha nem én beszélek, akkor valaki más biztos...és semmi.
Puszi mindenkinek:)
Nagyon morbid lenne csontvázat venni karácsonyra?
Már 4 napja csak az anatómia atlasz érdekli és már 8 különböző csontot meg tud nevezni és mutatni. Ma este elkezdjük a szerveket :)
gratula a kismamáknak :)
mi már lassan a finisben vagyunk,már alig várjuk hogy megszülessen :)
Gabi mi az APG?????????
Nálunk is Bogyóék a menők így szülinapra is jön egy pár ilyen játék