2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt! (beszélgetés)
szia. fel a fejjel...! :)
miért nem jössz te is a másik fórumra?? :)
Koszonom, hogy tartjatok bennem a lelket! Aranyosak vagytok! Megnezem majd a videot, otthon, itt nincs hang.
Megprobalok valami hobbyt talalni, hogy legyen mivel felviduljak, amitol nem lesz olayn monoton az eletem. Remelem sikerul kapni valamit. Sokmindent tervezgetek a pici agyamban, de nehez elkezdeni, mindig jon valami akadaly!
szedd össze magad!
a naplómban van egy kisvideó, címe: "Te erős leszel a végén?" nézd meg és dönsd el mit akarsz!!!!
Most már ideje lenne tényleg folytatnod azt a naplót a megkezdett stílusodban, nagyon jó:)
Norbival én nem összevesztem, hanem szexeltem... (álmomban), de aki olvassa a naplómat, úgyis tudja:) Remélem Réka nem olvassa:))))
Vagyok, vagyok, vagyogatok, de sok munkám volt, azért nem voltam igazán..látom leült a fórum...s egy hete összevesztem Norbival :-(
...majd leírom a naplómba...
Emberkék! Megint eltűntetek! :(
Kinek hogy megy a fogyi?
Ne haragudj, csak nagyon sok dolgom volt. A naplómban én nem írom a kajákat:)
Mire gondolsz konkrétan? Vacsorákra?
Sok levest lehet enni, az mind 1-es, amiket ránatani vagy habarni kellene, azt keményítővel csinálom.
Este parizer, virsli nyersen, paradicsommal, stb. Tojást szoktam zabkorpával összekeverni, és megsütöm mint a palacsintát, stb.
Ha segíthetek (persze csak a saját tapasztalataimmal), szólj nyugodtan.
Ezeket gondoltam...:) Valami konkrétra voltam kíváncsi. De majd akkor figyelem a naplódat, hogy miket eszel :D
Puszi
Hajrá lányok! Szurkolok, hogy sokáig tartson a kitartásotok!
Milyen az a szigorú update? Le tudnál írni pár napi menüt, hogy betekintést nyerjünk?
Jó reggelt lányok!
Mától keménykedni fogok magammal.
szigorú update, mert vissza akarnak jönni a kilók, de nem hagyjuk. úgyogy mától már nem csak súlytartás, hanem újra update.
:)))
Én is nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek!
Puszi