2008.03.10-én 90 napos diéta kezdés. Mindenkit várok (beszélgetős fórum)
ja,hogy ez már ennyire régi fórum??:D
akkor léptem innen!:D
próbálok majd valahogy kis lúgos,bio 90 naposat összeállitani:)
kiváncsi vagyok mi sül ki belőle!:)
Sziasztok!
Holnaptól csatlakoznék hozzátok,ha nem gond!:)
Sziasztok!
Mennyiből állítjáto kelő a napi kajátokat! Azért kérdezem, emrt szeretném tudni, hogy a gastroyaltól rendelt 90 napos diéta menüje megéri-e?
Köszi!
szia
normális h egy időre megáll a súly, de aztán utána újra fogyni fogsz,
Sziasztok!
Szerintetek az mennyire normális, hogy már lassan 2 hónapja csinálom a diétát, s az utóbbi 3 hétben nem fogyok? Az első 2-3 hét alatt lement 5 kg, de most már jó ideje megállt. Mit lehet ez ellen tenni? Sportolok rendszeresen (biciklizek és felülésezek), de félek, hogy nem megy le a maradék 7 kg, amitől meg szeretnék szabadulni. Légyszives adjatok tanácsot, ha már tapasztaltatok ilyet!
Sziasztok!
Szerintem is a gyümölcs,vagy nyers zöldség nem árthat.De bevallom,tegnap én is rágcsáltam délután a pogácsát(szénhidrát nap),mert egyszerűen farkaséhes voltam.Máskor be szoktam tartani.Én a víznapot ki sem próbáltam,csinálta valaki?
Most -8 kg-nál tartok,nagyon jól érzem magam,megtanultam önmegtartóztató lenni...szóval jó ez a diéta.Még 3 hetem van,azalatt még 2 kg-ot kell fogynom,mivel a célom -10 kg volt.Ti hogy álltok?
szia
passz, próbálj meg később ebédelni akkor és többet, meg igyál sokat, de egy kis gyümi nem árthat ha eszel
Sziasztok!
Most tartok a -6 kg-nál(másfél hónap után).Minden oké,de olyan savam van már a gyümölcstől,hogy lassan rágondolni sem bírok.Ti mit ajánlotok erre a problémára?
szia
én is 1hónap alatt 5kg fogytam. közbe ugye itt volt a húsvét , kicsit bűnöztünk.
Sziasztok!
Régen jártam itt!Hol tartotok?
Rólam 1 hónap alatt 4 kg ment le,azaz nemrég indult be a fogyás,mert elején alig 1 kg-mal voltam kevesebb.Húsvétkor sütöttem-főztem,de nem okozott problémát,hogy nem kóstolhattam meg szinte semmit.
Ma gyümölcsnapom van.Újabban összeturmixolom a gyümölcsöt és kanállal eszem-így valahogy jobban ízlik.
Csibe22,hol tartasz?
köszönöm szépen,
nekem is ma gyümi napom van , ettem 1 almát meg 1 narancsot, meg tesóm mondta h lehet enni egy kis pisztáciát is meg diót. ugyhogy ettem egy kis pisztáciát, de eléggé éhes vagyok várom a holnapot nagyon.
:D elvileg én is dolgozom :D
Én múlt szombaton kezdtem, amikor utojára mértem magam, azt hiszem tegnap előtt, akkor 2,3 kg mínuszban voltam, de ez nagyrészt csak a víz lehetett, nem zsír. Legközelebb vasárnap mérem magam, mert nem érdemes minden nap, vannak hullámhegyek-hullámvölgyek egy ilyen 4 napos szakaszban, nem akarom, hogy negatívan befolyásoljon egy esetleges hullámhegy, aminek hosszú távon nincs is jelentősége :)
További ajánlott fórumok:
- Csajoknak csak a menő, tapló, mindenkit ismerő, kigyúrt, bunkó srácok jönnek be?
- Egy újabb fogyizós fórum ahová nagyon sok mindenkit várok!!!
- Gyermektelenek fóruma - Várok mindenkit aki idetartozik!
- A magyar tanár lelki terrorban tart mindenkit!
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel
- 90 -napos diéta újra kezdése:)