2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Ugy latszik meghalt a forum.
Boldog 3. szulinapot mindenkinek!
Ide irok, hatha meg idejar valaki:)
Adrian harmadszor beteg 2 honap alatt, nem csak kis megfazas, hanem influenza, antobios megfazas es most valami horribilis kohoges kozepes lazzal... 3 hete jar bolcsibe, elotte 5 honapig babyszitterhez vittuk, ahol 2-3 masik gyerkoc volt es az influenza elott csak egyszer voltak kohogosek. Tudom, hogy ez a szezonja a betegsegeknek es majd megerosodnek... tapasztaltat ezt meg valaki?
Sziasztok, jo hallani a regiekrol is. Olvasom a naplokat, irni nincs sok kedvem mostanaban...
Remelem mindenkinek jut meg par napsuteses nap:) Mi sokat vagyunk a szabadban hetvegenkent.
Remélem Nellikém, hogy jól vagytok!!!
Ha lesz kedved gyere és mesélj egy kicsit!
Szio Nelli!
Jo,hogy jelentkeztel es hirt adtal Magatokrol.Ügyes legyel es vigyazz Magatokra!
Sziasztok! Tudom, hogy meg vagytok lepve, legalább egy évezrede nem jártam erre. Azért élünk és virulunk. Nagyjából minden rendben van velünk. Mostmár...eddig ezen dolgoztam...szó szerint.
Zsófival kettecskén elköltözünk otthonról, sokat dolgozom, bölcsibe jár, és mellette még egyetemre is járok. Néha nagyon fárasztó, de úgy érzem megérte. Pár oldalt (kb 10) visszaolvastam, a naplóitokba is bepillantottam, örülök, hogy minden gyermek ilyen szépen fejlődik. Remélem a közeljövőben több időt tudok majd fordítani rátok.
Puszi
szijja Csillu!
azért mindenki ad magáról egy kis életjelet...örülök hogy minden okés veletek, nem lehet egyszerű neked, de ügyes csaj vagy!
Bumburól tudtok valamit?
Nem tudom mi lehet velük....mi van a kis Hőssel?
Sziasztok!
Nálunk is nagy változások vannak, Ági 3 hete jár bölcsibe, szerencsére már megszokta, hajlandó végre enni és aludni is, épp csak reggel cirkuszol, amikor készülődünk. Anna lányom iskolába jár, neki nagyon tetszik minden, Laci pedig új, remek csoportba került az oviban.
Hétfő óta én is dolgozom 6 órát naponta, ez így Anna különóráival együtt elég strapás, de minden belefér a napomba, viszem és hozom is a gyerekeket.
Sajnos netezni még kevesebb időm jut, remélem azért legalább hétvégente ide tudok majd nézni.
Mindenkinek szép őszi napokat kívánok!
Szijasztok!
Mi is beléptünk a bölcsisek sorába, egy hete kezdük el, lassan de biztosan talán beszokunk majd...
Én október 6-án kezdek dolgozni, addig a felhalmozódott szabadságomat töltöm!
Remélem mindenkinek jól telt a nyár, sajnálom ezt a korai őszt, jó lett volna még kicsit a szabadban élvezni az együttlétet Laurával...
nem, csak sok a meló sajna...:-(
Veled mizujs? dolgozol?
Sziasztok!
Az elveszettek sem vesznek el örökre ám...
mi most kezdtük a bölcsit, 2 hete járunk és már igazándiból elég jól elfogadta a nagykislány. Most egy hétig Balcsin vagyunk anyuéknál, aztán újra kezdődnek a dolgos hétköznapok. Jó hogy egy kicsit hűvösebb van, csak a szél ne fújna ennire.
Mindenkinek nagyon boldog szülinapot kivánunk utólag és köszönjük a ránk gondolást! Két éves nagyfiúk és nagylányok isten éltessen benneteket!
mindenkit puszilunk!
Erika, Csenge
Szio Szofi!
Bizony,bevallom csak pislogtam.Egy szot sem szolt...
Valaki azt irta,hogy mas neven van ujra itt.Hmmmmm,nem tudom.
micsoda????
Kinga töröltette magát?:(
nemrég még írt is nekem!
jajjjjaj, már megint elszálltam az ígéretekkel, úgy látszik, jókor jöttem.:)
igazoltan voltam távol, 2 hétig nyaraltunk.:)
hétfő volt az első napunk itthon, mostanra végre összeszedtem magam, nagyjából.
visszaolvasok, kivel mi van...
Nellyröl tud valaki valamit?Aprilis ota nem lepett be.
A többieket is szoktam nezni :).
Lanyok!Lemaradtam valamiröl?
Tudja Valaki,hogy Kinga miert törölte magat?