2008 márcusi babát várók (beszélgetős fórum)
van helyettük számítógép.
Hát akkor üldögélj, ha van lőtávolságon belül távirányító vagy könyv.
Hát hallod én úgy jóllaktam hogy a fotelból nem bírok meg mozdulni.Más szóval fel állni..
Panaszkodni én sem szoktam, pedig volt pár kellemetlenségem a terhesség alatt, de nem vészesek. De az az elmulaszthatatlan bordafájás tényleg kellemetlen tud lenni. Én a bordát csak rántva szeretem... :-)
Hát igen de még semmi kedvem megszülni per pillanat.
Epp ezert varom annyira, mert akkor megszepul.
Csak szepulne mar:))
Nem panaszkodsz, vagy nincsenek is panaszaid?
Egyebkent elismeresem, barhogyis.
A szules beinditasara:DD
Ha keszen allsz, akkor beindithatja, mert oxitocint termel.
Lehet ujjal is, vagy mellszivoval, olyan 10-15percet napi parszor. De legjobb ha rakerdeztek a dokinal.
Én március 14.-re vagyok kiírva, de nem panaszkodom semmire, türelem lányok! Megéri az áldozat, amit most nehéznek éreztek, utólag megszépül! A mellbimbostimmulálásról még nem halottam. Erről tudtok valamit?
Gondolom a szülés beindítására. Vagy a szex beindítására, ami beindítja a szülést... :-)
Nekem is rettenetesen ég a gyomrom fáj a derekam és én március 18-ra vagyok ki írva de másod fokban érett a méh lepényem egy újnyi méhszáj.így állok én.És a második babám.
Mellbimbostimmulalas.
En mindenkinek ezt irom, mert nalunk ezt ajanljak. Probald ki!
Azt látom, hogy teis nehezen alszol el... :-)
Március 1-re vagyok kiírva, de február 26-ra ütemeztük a császárt, mert erősen rövidlátó vagyok, és van egy kis kockázata bizonyos retina leválásnak. Szemorvossal, szülésszel, védőnővel egyetértésben a császár mellett döntöttem. Madar6 írta a bordafájást egy másik topicban. Már én is szívesen túlesnék a dolgon, a gyerek súlya megvan, már nem lenne koraszülött, de még a szex sem akarja beindítani a szülést. Valaki a bungee jumpingot ajánlotta. Persze ffi volt...
Ja igen az orrdugulas...ha...mar azt se tudom milyen ejjel az orromon at lelegezni.
Nekem bordafajas meg nem volt, de nem is hianyzik.
Mi tortenik 2 hete? Miert kell kivenni? Es mikorra vagy kiirva eredetileg?
Sziasztok!
Nekem jövő hét kedden legkésőbb kikapják, de már az én türelmem is elfogyott. Pedig nekem könnyű terhességem volt, kb két hete szívok csak vele. Leszámítva a szörnyű orrdugulást ami már fél éve zajlik, de azt már kezdem megszokni. De ez a bordafájás tényleg szörnyű. Te hogy bírod?
Marcius 31-re vagyok kiirva, de nem hiszem hogy a lanyom addig tervezi a benntlakast. Hogy oszinte legyek, en is nagyon orulnek, ha mondjuk a 37.heten kibujna, mert mar nagyon elegem van.
Valtozik a hangulatom percenkent, 2 oranal tobbet egyhuzamban nem tudok aludni, folyamatosan eg a gyomrom, es faj a derekam. Szoval nalam a terhesseg nem egy leanyalom, amit visszasirok majd, ahogy sokan teszik. Nagyreszt a stresszes korulmenyeimnek tudom be a dolgot, es abban remenykedem, hogy a kovetkezot konnyebben viselem majd.
Kulonben nem vagyok alapbol negativ, csak ez a kerdes most pont betalalt:DD
Es nalad milyen a helyzet?
Elso baba?
És mikorra vagy ki írva és hogy bírod a terhességedet?
Ki várja babáját márciusra?
További ajánlott fórumok: