20-30 perc torna naponta. Mennyit ér? (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Fel kellene frissíteni a forumot :)
Egyetértek azzal, aki azt írta, hogy keveset eszel. Ha ilyen keveset eszel, akkor a szervezeted minden táplálékra "ráveti" magát és raktározni kezd.
Ha előtte egyáltalán nem mozogtál aktívan, akkor a 20-30 perc kezdetnek elég! Ha belelendülsz, lehet, hogy sokkal tovább is bírod majd. :)
Ha rendszeresen csinálod, akkor biztos, hogy lesz eredménye. Ha más nem, akkor fittebb, feszesebb leszel.
Endorfint felszabadít, így jobb kedved mindenképpen:-))
Hétvégén sem maradt ki a torna:))
Sokkal jobban érzem magam,mindenkinek ajánlom.Ennyi időt mindenki kibír,nem kell túlzásokba esni.:))
Ha egy borzalmas nap után hazajövök és úgy érzem, hogy felrobbanok már a sokktól, beteszek egy dvd-t és 60 percet végigcsinálom, teljesen elmúlik minden, olyan jóérzés fog el.
Örülök, hogy Ti is hasonlóan érzitek magatokat.
Én minden reggel csak 10-15 percet tornázok 3 hónapja,de rendszeresen.(főleg has fenék)
Érzem feszesebb lett és könnyebbnek érzem magam,nem puhánynak.Mindenkinek ajánlom,kicsit korábban kelek,de megéri.:))
Igen,ezt én is állíthatom.Utána nagyon jól érzem magam.Valószínű a pozitív energia egyenletesen áramlik a mozgás közben és után.
Kitartást kívánok a fórum-indítónak :-)
Nem is egyik percről, a másikra fogsz a tornától fogyni!
El kell telni egy kis időnek, de akár hónapoknak is mire látszik a súlycsökkenés.
Úgy, hogy kitartás!
Nálam működött és azóta is az itthoni tornázásra esküszöm, csodákra képes.
Még a kedvünk is sokkal jobb egy aerobik dvd után.
Szia!
Milyen tornára gondolsz?Kardio,zsírégető??Mert ha alakformáló torna, talajos,pl popsi has akkor kell hozzá diéta is ,nehogy erősödj,de ha kardióval kombinálod az alakformálót,és hetete 5x megcsinálsz legalább 30 percet akkor érni fog,nem is keveset.
Ha bírod és időd engedi, mindenképpen tornázhatsz többet is naponta :)
Biztosan jót tesz majd az egészségednek és a lelkednek is :)
Attól függ kinek mennyi van rá :)
Én jártam egy helyre, ahol a havi bérlet 9000 ft volt, de nem vált be, így nekem ez nem ért ennyit!
További ajánlott fórumok:
- 130 nettóért utaznátok 2 ó 40 percet naponta tömegnyomorban?
- Normális az, hogy elkezdtem tornazni naponta 45 percet és emelkedik a súlyom?
- Anyukák! Apuka hány percet foglalkozik naponta egyedül kb közös babátokkal?
- Ki az az ember(ek), aki van olyan fontos az életedben, hogy naponta legalább 1 percet törődj vele?
- 800 kcal/nap diétán vagyok, naponta tornázom, mégis áll a súlyom egy hete. Hol a hiba?
- Ha naponta nagyon intenzíven tornázom, az Ab Rocketen, akkor mire kell figyelnem, hogy ne legyen semmi bajom?