2 napos gyenge menses lehet terhesség jele? (beszélgetés)
köszike..
De nem hinném, hogy nálam az a gond mint nálad volt..
mindenképpen vegyél tesztet. azzal biztosat fogsz tudni. semmiképp nem értelmetlen a biztos rossz is jobb a bizonytalannál. nekem anno (2008)nagy szerencsém volt, mert megúsztam görcsök és nagy vérzés nélkül, azért mert inkább berohantunk a kórházba. éjjel 11kor egy 20hós kisfiúval a kezünkben. eszemmelmár tudtam h baj van, de csak akkor fogtam fel amikor az orvos mondta.
szörnyű volt, de legalább tudtam h rengeteg lehetőségünk van még és lám az élet él is vele rendesen! :)
Sztem nálam nincs semmi..
holnap lehet tesztet veszek, de tudom értelmetlen.
én a második terhességemnél vérezgettem így.mindig mensiidőben és kicsit. de a 11héten a biztonság kedvéért bementünk a dokihoz (vas. este) és kiderült hogy a baba a 7.héten megállt a fejlődésben. még aznap este megoperáltak, kezdődő vetélésem volt. azóta született egy kislányom (9hós) és ma derült ki, hogy útban van a harmadik is!
remélem nálad nem vetélés lesz, nagyon szorítok neked, csak elmeséltem velem mi történt, ijesztgetni nem akartalak
Szia!
van valami hír baba ügyben?
ha nem akarsz babát, mindig kell vigyázni...:)
pl.: azt mondják mensi alatt nem lehet teherbe esni..pedig de, még akkor is:)
Sokat hallottam már olyan esetről, hogy terhesség ideje alatt menstruált a nő...ritka de én találkoztam ilyen emberrel.
az a fura, hogy reggel ha felébredek nagyon éhes leszek, a savam jön fel...
a mellem miútán vége a mensinek lemegy...most meg még nem ment le:)
valahogy más mint általában, már volt korábban terhességem tehát kb tudom mik a tűnetek, de ugye egy terhesség sem egyforma...tesztet nem merek venni, mert félek de mitől..azt nem tudom...talán a csalódástól...
menses előtt vagy után kell jobban vigyázni?
A páromnak azt mondtam este még megvan..és nem vigyáztunk...minden esetre nem tudom mit tegyek?
Holnap veszek egy tesztet..mert már szét izgulom az agyamat:)
Szia!
egy kedves Hoxás ismerősöm is így menstruált terhesség alatt... Szóval szerintem érdemes megvenni a tesztet.
Lehet sok buta kérdést tettem fel...de valaki segítsen:)
Köszike!
igaz én nem bánnám ha terhes lennék...:)))
mit csináljak?
vegyek vagy ne vegyek tesztet??
Sziasztok!
11én megjött, de a tegnap már elmúlt.
Enyhe vérzés, alhasi görcs..
A mensesnek vége, de a mellem még most is fáj bizsereg, viszket...
Szerintetek érdemes-e tesztet vennem?
ja és még egy másik kérdés..
A párommal a tegnap együtt voltam...de azt hittem, ha együtt leszünk meg índúl a vérzés...de nem...szerintetek..terhes lehetek ami az este történt?
Nem védekeztünk...
S:O:S:
További ajánlott fórumok:
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- Minimum hány napos terhes kell legyek ahhoz, hogy a terhességi teszt kimutassa?
- Erős gyengeség mint terhességi tünet?
- Szerintetek nagyon korai terhességben jelentkezhet elhúzódó gyenge alhasi fájdalom?Olyan mint mielőtt megjön a mensi?Előre is köszi!
- Hasmenés után nagyon gyenge barnázás a terhesség 5. hetében, bajt jelent?
- Szerintetek kb.10 nappal peteérés után hányás, remegés, gyengeség, lehet terhesség, vagy valami vírus?