Szerintetek kb.10 nappal peteérés után hányás, remegés, gyengeség, lehet terhesség, vagy valami vírus? (tudásbázis)
Bármelyik lehet. Bár a vírus...az meg is hányat...bocs, hogy így írom;-). Szóval remélem, terhes vagy:-)! Nekem inszmináció volt, és emléxem, a beavatkozás után már egy héttel éreztem, hogy valami nem úgy működik. Figyeld a cicit pl, hogy beeresedik-e, megduzzad-e, van-e hidegrázásod, mert ilyenkor a testhőmérsékletünk magasabb, mintha hőemelkedésünk lenne. Én ezeket éreztem...és már itt gagyog mellettem a 8 hónapos béjbikém;-D.
Sok szerencsét!
én hónapokig állandóan terhesnek éreztem magam és csomó tünetem volt aztán semmi.
Majd mikor nem volt semmi de semmi tünetem(bizti is voltam h na most nem lesz semmi)akkor nem jött meg.
Érdekes nekem a hasfájáson kivül csak 6 hét környékén jött a nagy nagy fáradtság majd 7-8 hét körül a hányinger.
Bár hallottam olyar akinek már hamar voltak tünetei:))))Hátha neked is:))
Igen, én is tapasztaltam, hogy a túlzott akarás furcsa dolgokat eredményezhet, és az ember mindenbe belemagyarázza ilyenkor.
...de hátha.. :-)
Megmondom őszintén h szerintem korai.
Én is mindig ilyen korai tüneteket vártam...de semmi nem volt a megjön érzésen kivül...vagy 2 hétig.
De végül is embere válogatja...
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- A terhesség jelei
- Mensi után egy nappal voltunk együtt a férjemmel azóta 37.1 és 37.2 a hőm!De peteérésem most van ez a peteérés jel vagy terhesség is lehet?
- Erős gyengeség mint terhességi tünet?
- Mikor érdemes terhességi tesztet végeznem egy lehetséges késői peteérésnél?
- Barnázásom van peteérés után, lehet a terhesség jele?