19 hónapos kisfiam 1, 5 hete náthás és köhög. Mit tehetnék, hogy végre meggyógyuljon? (tudásbázis kérdés)
drága
50 éves vagyok és 5 gyereket neveltem fel, öszintén ajánlom
a természet patikáját figyelmedbe !!!
most : imunerősitést javaslok napi 1 kávéskanál méz elszopogatva,...
és este mikor lefekteted a kicsit egy vöröshagymát vágj szeletekre (igyí kévésbé csipi a szemet) és kistányárra tedd egymás mellé...
tedd a padlóra, és a hagyma végzi a dolgát, fertőtleniti a levegőt, megöli a bacikat, a tüdőben a légutban, a szobában...
reggel kidobod a hagymát ( vagy megfőződ valaminek)
kiszelőztetsz ....
és addig használod amig szükséges
melékhatások nélküni, olcsó és a legjobb...
kérdezz ha bizol bennem
szép napot
Mari
Sziasztok! Hányásra én a kóla-ropi kombinációt hallottam.
Megfázásra mi homeos szereket használunk,(Oscillococcinum,Stodal).Nagyon jók.Most voltak betegek a gyerekek, 3-4 nap alatt túl voltunk a megfázáson,pedig durván kezdődött.
Én nem röhögök a kólás ötleten :)
Már majdnem kórházba kerültem a terhességem elején hányás miatt,még az ásványvíz is visszajött.
A nőgyógyász azt mondta,utolsó esélyem a kóla,ha az nem marad bennt,akkor semmi.Hát az maradt.És az az étel is,ami előtt és után ittam.Másnap megpróbáltam elhagyni,nem hittem benne,hogy a kóla tartaná ott az ételt,de nem lett jó vége :(
Megpróbáltam nem röhögni! :)
Viszont én csudára hiszek a régi gyógymódokban, amiket mostanság hanyagolnak, szóval csak bolti zsírom van... :S
Van egy olyan kenőcs, ami kb. olyan, mint régen aaaa... na most nem jut eszembe, de nagyon jó volt, és természetesen kivonták a forgalomból. Ezt jól pótolja viszont a rozmaringos légzéskönnyítő gél, ami van gyerekeknek is.
Az igazi viszont a zsír! Nem röhög! :) Nekem volt egy nagyon aranyos doktornénim, aki a két nagynál kizárólagosan házipraktikákat vetett be. A zsíros dunsztkötés a mellkason (házizsír) tökéletesen bevált.
Egy éves kortól a nagy hányásokra (ez is hihetetlen, de tökéletesen bevált, úgyhogy megint nem röhög! :D) fél óránként egy evőkanál hideg kóla, kikeverve belőle a szénsavat. A legerősebb vukkokat is legyőzte.
Szia!
A szomszédom egészségügyis(gyermekintanzíven dolgozik),ő a kisfiánál köhögésre lándzsás utifüvet ad,bent javasolták neki a dokik.7 hónapos kortól lehet adni.Személyes tapasztalatom még nincs vele,még most 7 hónapos a babám,eddig még nem köhögött.
Ilyenkor még napi 3X1 ml calcimuscot szoktak írni,állítólag gyorsítja a gyógyulást.
Ti milyen orrsrpay-t használotk?
Nekem otrivin baby van itthon.
Fenistil cseppet milyen megfontolásból?
Cebiont adok neki és paxirosolt írt a doki.
Nem gáz, de mindig folyik picit az orra és mindig köhög picit. Lényegében nem sokat változott az első naphoz képest az állapota.
További ajánlott fórumok:
- 2, 5 éves kisfiam egyáltalán nem beszél (egy szót sem!!!) mit tehetnék?
- Három hónapos kisfiam elalvás előtt magánkívül üvölt. Mit tehetnék?
- A kisfiam áprilisban lesz 2 éves. Az utóbbi pár napban nem akar rendesen enni. Mit tehetnék?
- 14 hónapos kisfiam éjszaka még kétszer felkel, és az ennivalóért ordít. Mit tehetnék, hogy végig aludja az éjszakát?
- A kislányomon látszik, hogy meg lesz fázva.Mit tehetnék, hogy még most az elején meggyógyuljon, hogy ne gyűrje le?
- Náthás a 6 hónapos kisfiam, mit csináljak vele? Az édesapától kapta el. Szorcsog a nozi, köhög, prüszköl. Mitől fog meggyógyulni?