A kislányomon látszik, hogy meg lesz fázva.Mit tehetnék, hogy még most az elején meggyógyuljon, hogy ne gyűrje le? (tudásbázis)
Köhögéscsillapitó, de mivel immunerősitőt is tartalmaz, ezért megelőzésre is jó. És van benne C vitamin
Most hallottam:meghűlés,influenza megelőzésére,kezelésére jó a lépes méz(fertőtleníti a szájüreget ha rágjuk mint a rágót).Párologtassunk eukaliptusz,borsmenta,fenyő illóolajat vagy testborogatást,fürdővizet is készíthetünk belőlük.Ajánlották még a bodza,hársfa és csipkebogyó teát,valamint a grapefruitot,ananászt is.
Végre valaki, aki nem néz rám furcsán emiatt:-)
Az az igazság, hogy még az almalé is lecsúszik (de nem mindegy, melyik márka:-)), meg a kisfiamnak a kóla, de ilyet persze nem kapnak napi rendszerességgel. Éljen a csapvíz:-)
Ne írd,hogy sajnos. Nagyon helyeslem,hogy nem szoktattad rá a gyerkőcöket arra a sok löttybölre amit ma gyártanak. A viz jó,a folyadékfogyasztás a lényeg. Nehogy kiszáradjanak.
Köszönöm mindenki segitségét!
A Vitacolan nagyon klassz (és a Cebion multivitamin szirup is), megelőzésként szoktuk betegségen kívül is (mert sajnos gyümölcsöt nem tudok beléjüktukmálni:-().
A lándzsás útifű nem köhögéscsillapító?
Sajnos az enyémek a vízen kívül semmit nem isznak meg, úgyhogy nálunk a teázásnak eleve nincs esélye:-(((
Adjál neki jó meleg mézes,citromos teát.Vitamint,gyümölcsöket.
Mi a Cebion C vitamint és a Cebion multivitamint szedjük.
Adj neki Vitacolan szirupot. Csupa vitamin, nekünk ez szokott használni.
Itt olvashatsz róla:
[link]
Dr Theiss lándzsás útifű szirup. Immunerősitőt és C vitamint is tartalmaz. Nekem is és a gyerekeimnek is sokat segitett, és akkor is lehet szedni, ha épp nem beteg a gyerek, mert a betegséget is meg lehet vele előzni.
egy paprikában nagyon sok a C vitamin
Tea,méz,citrom,narancs,Coryzalia(ez egy szopogatót tbl. náthára-homeopatiás gyógyszerkészítmény)
Én az első jelekre elkezdem kúraszerűen alkalmazni a Nurofent, korának megfelelő adag naponta háromszor 3 napig. A gyerekorvosunk azt mondta, nekik a Nurofen így olyan, mint nekünk a Neo-citran.
Ha megfázik garantált a 39 fokos láz.Ezt szeretném elkerülni még az elején.Köszi a segitséget előre is.Ja 14 hos
A kislányomon látszik, hogy meglessz fázfa.Mit tehetnék, hogy még most az elején meggyógyuljón?Hogy ne gyűrje le?
További ajánlott fórumok: