19 év korkülönbség egy kapcsolatban (beszélgetés)
10-15 évig talán,
a 40-59 döcögôs,
az 50-69 katasztrófa.
Harmincon túl, még rosszabb a helyzet!
Akkor a pasi már ötvenen van túl..... a nő pedig akkor van a legjobb korban...
Mert 18éves korban,tényleg sok az ez a korkülönbség.
Harmincon túl már más a helyzet..
Szerintem egyéni, hogy mennyire működőképes a dolog.
Felfogás, életritmus, stb.
Ismerősöm 18 évesen hozzáment egy 51 éves férfihez. Pár éven belül elváltak. Nem egyeztek sok dologban.
De ellenpéldával is tudok szolgálni: barátnőm 32, párja közelebb van a hatvanhoz, mint az ötvenhez.
6 éve vannak együtt, most készülnek a lagzira.
hát nem tudom, hogy hasonló esetben mennyire érdekelne, hogy másnak milyen jól alakult vagy mennyire rosszul, mert nem ők lennének a konkrét palival, hanem én :) és vagy tudom, hogy tetszik, és meglátjuk, mi lesz, vagy tudom, hogy bár vonzó, de nem akarom, akkor meg ennyi :)
részemről nem kéne 20 évvel idősebb, pláne huszonévesen az nekem bácsi kategória volt :)))))
Ha csak a szex van a dologban akkor én elutasítom
de ha egy boldog ki egyen súlyozott párkapcsolatról beszélünk azt megértem....
Igen,ebben egyetertek.En is azt mondom,h nem olyan fiatal ahhoz,h ezt ne tudja atlatni.
Es ha mar felmerul,h jo-e,akkor nem jo...aki engem erdekel az erdekel,barhogyan nez ki masok szerint,vagy akarhany eves,ha en is erdeklem ot,akkor meg nincs mirol beszelni.
én úgy gondolom, ha felmerül ilyen kérdés, akkor a nő túl éretlen és buta, a faszi meg egyszerűen meg akar húzni egy fiatal pipit, aki könnyű préda
mert egyébként simán menne minden a maga útján. 27 évesen elég felnőtt már egy nő ahhoz, hogy ha tetszik neki egy pasi és szívesen fogadja a közeledését, akkor megéli. mert ugye vagy történik már valami, elindult valami, vagy csak ez van, hogy jaj de kölcsönös a vonzódás blabla, mi legyen, miközben nincs semmi. ez meg olyan tiniszintű hozzáállás, hogy nincs semmi, de rágom a körmöm, hogy mi lesz
De nem az volt a kerdes,hogy oreg-e,hanem mukodne-e es mik a tapasztalataink..:) Eloiteletek nelkul.
Es en azt mondtam proba cseresznye.:)))Majd rajon jo-e neki,vagy nem.
A kerdes az,de en ugy ereztem,hogy a negyvenes oreg a hozzaszolo szerint.
Utana irta,hogy a lanyhoz.Ugy mar mas.Mar irtam is.:)
További ajánlott fórumok:
- 49 éves pasi, 32 éves nő... Mit gondolsz az ekkora korkülönbséges kapcsolatokról? Tapasztalatok?
- 21 év korkülönbséggel mennyire van értelme egy kapcsolatnak, mennyire lehet komoly?
- Egyoldalú kapcsolat, nagy korkülönbséggel...
- Működhet a kapcsolat 8 év korkülönbséggel? (a nő az idősebb)
- Adnátok esélyt egy olyan kapcsolatnak, ahol ekkora a korkülönbség a nő javára? Működhet?
- 35 éves férfi és 45 éves nő. Működhet ilyen korkülönbséggel kapcsolat?