18 éves fiam nem igényli a társaságom, ez természetes? (beszélgetés)
Én annó tizenévesen szintén elzárkóztam a szüleim elől.Szerintem teljesen normális.Ez is változni fog.Kamasz még,majd átesik dolgokon és másképp fog viszonyulni mindenhez.
Meg ebben a korban a fiatalok már szerelemről,szexről,stb dolgokról álmodoznak.Biztos nem anyukához megy a gyerek elsőként elfosni a szót minderről...
Az én 16 évesem is kb. enni-fürödni-motorozni jön ki a szobájából, segít ezt-azt a ház körül, apjával szerelgetnek, ő sem hú de bőbeszédű.
Te milyen voltál 16 évesen?
Én a barátaimmal lógtam, disco-ba jártam, segítettem anyukámnak a háztartási munkáknak és ennyi.
Nekem 31 éves a fiam és természetesen volt 18 éves is.
Nem tudom, hogy mire gondolsz, amikor azt írod, hogy nem igényli a társaságodat.
Mit szeretnél vele csinálni és mennyi időt szeretnél vele tölteni?
Szerintem ez valahol normális. Az én fiam se ül és ült mellettem órákat. A kora növekedésével fokozatosan csökken az az idő, amit velünk tölt.
Ez ilyen. Soha nem szabad elfelejtenünk, hogy mi is voltunk ennyi idősek, és mi sem otthon ültünk a szüleinkkel...
18 évesen ha nem a férjemmel voltam akkor vagy aludtam vagy olvastam.
Én sem lógtam anyukámmal.
Emlékezz vissza te 18 évesen szivesen töltötted-e a szabadidődet a szüleiddel, vagy inkább bandáztál a haverokkal/barátnőkkel? Esetleg olvastál egész nap, tévéztél vagy csak a plafont bámultad...
Szerintem teljesen normális, hogy egy 18 éves fiú új utakat keres, önmagát keresi és lassan kilép a kisfiú szerepből és leválik a szüleiről.
Annak örülj és legyél hálás, hogy nem veszekszik, nem csavarog stb. Ne telepedj rá, ne erőltesd a közös időtöltést, de mindig legyél "kéznél" ha beszélgetni akarna, és add tudomására(csak ne a haverjai előtt😆), hogy nagyon fontos neked és büszke vagy rá!
Ez természetes!
Egy 18 éves fiú ne is lógjon az anyján!
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Mikor lesz végre természetesebb a szépségideál?
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...