Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » 17 mm méh nyálkahártya? fórum

17 mm méh nyálkahártya? (beszélgetés)

2015. máj. 24. 21:38

Inzulinrezisztencia dieta csodakat tesz

Es egy jo endokrinologus!

3. tavasz007 (válaszként erre: 1. - Dalya)
2015. máj. 24. 21:38
Hormonok hogy allnak?
2. viva70 (válaszként erre: 1. - Dalya)
2015. máj. 24. 17:10
Szia! Én is 44 éves vagyok. A vastag méhnyálkahártya minden bizonnyal hormonális problémára utal. Nekem 15 mm-t mértek 3 évvel ezelőtt. Volt is egy küretem akkor, ami nem igazolt kóros elváltozást. Meg 10 évvel ezelőtt is volt már ugyanez. A menstruációm szintén felborulófélben van. Ez már a korral jár szerintem... Sőt nekem még pluszban miómám is van.
2015. máj. 24. 15:50
Sziasztok tud valaki erröl valaamit? 44 éves vagyok április 1 én volt utolso mensi, 20-21 napra szokot jönni. a várt ídöben nem jött. Negativ teszt , majd 44 napra jött 4 napig napi 1 barna csík, aztán normál vérzés dokinál voltam, hűvely un 47mmendometrium17mm-re kiszélesedett benne szolid rész tölti ki mely 4mm-es echomentes részt is tartalmaz. Jobb petefészekben 47-szer25mm egyrekeszes cista látszik. Most 20-án meg volt az eü küret szövettan 3 hét még az eredmén, a doki ugy látta mintha polip lenne a terheség kizárt vérvétel alapján. aggodom a megvastagodott méh nyálka hártya miatt 2012-ben volt hogy 3 hónapig vérezteem akkor is volt 3_szór köret szövettan és a vége nortolok ami beállitotta a mensimet,de most vastagabb 2mm-el a nyálka hártya, szóval agodom és félek,utánna olvastam és elég ilyesztö dolgokat láttam .... jó lenne megnyugodni mert van 1 ötéves lánykám, és még fel kll nevelnem. Mindenkinek köszönöm aki bármilyen tapasztalattal ill infoval segíteni tud.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook