16 mm-es nyálkahártya, de a doki nem lát terhességet, ilyenkor mi van? (tudásbázis)
Szia! Bocsi csak most tévedtem ide.
Sajnos a baba elment :( de most csináltam egy újabb pozi tesztet erről írtam ki egy kérdést azt imént.
Szia!
Sajna benne van az is, de az is lehet, hogy egyszerűen a viezeletedben teljesen más a HCG aránya. Lehet, hogy többet ittál előtte, vagy akármi.
Tényleg ne gondolj a legrosszabbakra, mert akkor beonzod! Ha ennyire nyugtalan vagy, akkor menj el egy másik orvoshoz.
Emriót még biztos nem fognak látni, de terhességre utaló jelek lehet. Ezt tapintással is meg tudják állapítani az orosok. Meg az UH-n is vannak egyéb jelek. Nekem állapítottak már meg terhességet 3-4 nappal a mensi esedékes napja után. Ugyan a doki nem írta rá a papíromra, hogy az vagyok, mert ahhoz embriót kellett volna látnia, de ahhoz korai volt... Gratulált ezerrel, és mikor legközelebb mentem már szívpulzálást nézett!
Igen az vagyok nagyon :(
Van már gyerkőcöm igen.
Úgy olvastam neten,h ha méhenbelüli a terhesség akkor kétnaponta duplázódik a hcg míg méhenkívülinél ettől sokkal lassabban. Ha hétfőn csinálok egy tesztet ami erősebb pozi mint az eddigiek akkor nyugodtabb lehetek szerintetek?
Szia! Nekem is ez volt, pozitív teszt, de a doki csak vastag nyálkahártyát látott, semmi mást (kicsit pecsételtem is). Sőt nálam egy nappal később labor kimutatta vizeletből, hogy nem vagyok terhes. Aztán egy héttel később, ööö mégis... Most itt csintalankodik a kisfiam, már fél éves. :))
Közben én elmentem, és vérből csináltattam egy tesztet, és az egyből kimutatta a magas HCG-t.
További ajánlott fórumok:
- 5 hetes terhességnél a 8 mm-es petezsák méret jónak számít?
- Ciklus 10. napján 1 db 12 mm-es tüsző és 5 mm-es nyálkahártya milyennek számít?
- 11 mm-es szikhólyag hány hetes terhességnek felel meg?
- 5+3 hetes terhesen nem túl nagy a 15 mm-es petezsák? Biztos a terhességi kor, figyelve volt az ovuláció.
- Mit jelent, ha terhesség alatt fáj a méhszáj? Mit kell ilyenkor tenni?
- A ciklus 17. napján 7 mm nyálkahártya és 7 mm-es tüszők...