Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Száraz nyálkahártyára kinek mi segített? fórum

Száraz nyálkahártyára kinek mi segített? (beszélgetés)

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Jooeva)
aug. 17. 09:28
Neked száraz volt az orrnyálkahártyád? Nem irritálta az orrspray? Nem fájt a fejed az orrspraytől?
aug. 13. 05:10
Nekem a dokim ír fel valamint, amit ha nagyon muszáj, hasznàlom orrfolyàsra. És ha nagyon-nagyon-nagyon, akkor viszketesre is használ. Valami szteroidok Merida, erért nem szeretem hasznàlni, de néha munkàban muszáj .
8. jooeva (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 12. 16:39

[link]

Nekünk ezt anno arra ajánlták, mikor már szinte sebes volt belül az orr, pár nap alatt helyrehozta.

Vény nélkül kapható.

7. Enissa (válaszként erre: 6. - Paleti)
aug. 12. 13:30

Én megtehettem, hogy kikapcsolom, amíg egyedül voltam az irodában, de nem mindenki tudja megtenni.

A buszon is van, amikor jeges viharban érezheti az ember magát.

Ha nem egyedül van az ember, nincs választása, szereti, vagy nem szereti.

6. paleti (válaszként erre: 4. - Enissa)
aug. 12. 13:24
A A. légköndi nem jó, nem kedvelem
aug. 12. 13:23
A mometason orrspray visszaállítja az egészséges orrnyálkahártyát 2-3 hónapos használat után, de receptköteles. Házidoki felírhatja.
4. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 12. 12:29

Ha tudod, hogy a légkonditól van próbáld kerülni, esetleg savanyú cukorkát is szopogathatsz, van cukormentes is.

Feketeköménymag olajjal is próbálkozhatsz gargarizálni.

Több betegség is okozhat szájszárazságot, esetleg beszéld meg ezt orvossal.

Van maga szájszárasság betegség, ezt Pilokarpin injekcióval szokták kezelni, még mielőtt valaki felhorkanna, hogy ezt szemre szokták alkalmazni, a cseppeket igen.

3. katt2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 12. 12:18
Sajnos, a pajzsmirigy alulműködés is okozhat száj- és szemszárazságot. Egy vérvétel laborhoz nem ártana.
aug. 12. 11:04
Nemrég volt egy fórumtéma hasonló problémával (Mi lehet a torkommal). Szerintem ha bemész egy gyógyszertárba, és megkérdezed a gyógyszerészt, biztosan segít. Én inkább a természetes alapú dolgokat részesítem előnyben, ezért a Forever Aloe First spray-t javaslom.
aug. 12. 10:17
Nagyon száraz az orr és szájnyálkahártyám. Olyan érzés, hogy ki van száradva és már 2 hónapja nem gyógyul be. Mindig újra kiszárad a légkonditól. Tengervizes orrspray nem jó rá. Ti tudtok ajánlani valamit?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook