17 éves fiam szombaton szalagavatóra megy, egyik barátnőjéhez. Milyen ajándékot illik vinni? (tudásbázis)
Szerintem a körcsokrokat előnyben részesítik mostanában.
Pár szál szép virág zölddel és már kész is.
Vannak püssből készült virágok is, olyanból egy szerintem örökemlék!:)
Szia!
Szerintem nem fontos ajándékot vinnie,de ha mégis szeretne valamit akkor virágcsokor,vagy valami apróság amit szeret az a lány!
Szerintem már az is elég ha ő maga az ajándék,ez a legfontosabb,hisz biztos nem hiába hívták meg és csalódott lenne ha nem menne el a fiad!
Szerintem oda semmit nem kell.
A ballagásra kell virág, csoki, pénz stb. Ez egy baromság, hogy a szalagavatóra is kell ajándék, de ha mindenképp kell vinni valamit, szerintem egy bon-bon megteszi. Én például utáltam volna, ha a fellépő ruha, stb mellett cipelnem kellett volna csokrokat is. Meg nálunk nem sokan kaptak ajándékot, a ballagáson ott annál inkább.
Amikor a lányom szalagavatója volt a barátaitól
- plüss figurákat,
- virágcsokrokat (némelyikben ajándék - plüss figura) nekünk ezek tetszettek leginkább
- csokoládéból készített "virág"csokrot
kapott.
Ezek zöme mai napig is díszítik a szobályát.
Amikor Ő ment, akkor is hasonlóakat vitt, a barát személyiségéhez leginkább illő - kissé bohókás - ajándékot.
Köszönöm...ez jó ötlet.
És milyen csokor a divat mostanság??
Szia!
Szerintem virágot vigyen annak minden lány nagyon nagyon örül.
Bár nálunk a szallagavatóra nem szokás ajándékozni. De épp múlthéten voltam, és rengeteg virágot kaptak a lányok!
Manon
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan pasi, aki nem csalja meg a barátnőjét/élettársát/feleségét?
- Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok?
- Tetszik egy pasi, akinek barátnője van... mit tegyek?
- Mit szólnátok, ha a fiatoknak soha nem lenne barátnője?
- Vitt már valaki a mikulásgyárba az 56-osok terén ajándékot? Én szombaton mennék, szerintetek mit vigyek?
- Szombaton tisztavatás, illik illetve kell ajándékot adni? Ha igen, mit?