165 centi vagyok, hány méteres hordozókendőt vegyek? (tudásbázis)
attól függ hány kg vagy...
án 167 cm és 90 kg és az 5 m-eset vettem, de a 4,6 is elég lett volna...legalábbis a rugalmas kendőből, a nandu-ból az 5 m-ese biztosan kellene
ebben igazad van, az is kérdés azért, hogy mit szeretne majd csinálni...
mert aki nagyon "kendős", az tényleg mindenfélét szeret kötögetni... de én pl hordozni szerettem, de a sokféle bonyolult kötögetés egy nagyon hosszú izével nagyon nem jött be... ha egy vagy kétféle egyszerűbb felkötési mód is elég neki, akkor én biztos nem vennék hosszút, mert ezt nehezebb kezelni...
szóval ez is szempont szerintem...
gondolkodtam a mei-taion, de már szeretném használni és ahhoz meg még picike, ezért gondoltam a kendőre.
ja, a doki kérdésedre viszont van válaszom, Dr.Boiskó Klára állítólag nagyon jó doki, a 8.kerben rendel az SZTK-ban azt hiszem, ennyit tudok. :)
Én valszeg a rövidebbet venném, ha csak te fogod hordozni..
mondjuk nekem ilyenem sosem volt, mi a mei tait szerettük nagyon, 3 hónapos kortól... szerintem egyszerűbb felkötni,é s egészséges a csípőjének is... most meg sima babaerszényt használunk, mert csak egy pillanat beletenni, meg kivenni, és hosszútávon úgysem marad benne...:)
165 centi vagyok, hány méteres hordozókendőt vegyek? 2,5 vagy 3,6
ez a fajta kendő vajon jó:
? nem értek hozzá, szóval ha kicsit is ért hozzá valaki, akkor kérek válaszoljon :-D
További ajánlott fórumok:
- Milyen hordozókendőt vegyek?
- Mit vegyek fel szóbelire, amiben csinos vagyok, elegáns, de mégsem a sablonos fekete-fehér kosztüm verzió?
- Szeretnék vásárolni egy ellipszis trénert. Tudtok segíteni hogy milyet vegyek? 130 kg vagyok, a legtöbb súlykorlátos szerintem.
- 7 hete vagyok együtt egy fiúval. Hétvégén szülinapja lesz! Szerintetek ilyenkor "milyen" ajándékot vegyek?
- Nem tudom, hogy mit vegyek fel a keresztelőre. Nem vagyok...
- Milyen hordozókendőt vegyek újszülöttnek?