160, -Ft=1 CHF Szerintetek lesz ebből valami? És mikor? (beszélgetés)
ez is jó...
jaja most lehet hogy belenyúltam a kakiba:D nah majd meglátjuk, elhirtelenkedtem:d de még bármi lehet belőle:d
de élvezem ugyhogy már ezért megérte:D
igen, itt pl 26Mrd veszteséget írnak...azért az már jelentős összeg egy év alatt.. a magyar államadósság negyede kb.
jó hír: ingyen:) letöltesz egy metatrader demo programot pl innen:
vagy a szívedhez közel álló brókercégtől, kapsz 100.000 virtuális dollárt, eurót, és kezdheted a tesztelést.
letölthetsz mások által programozott robotokat, vagy írhatsz is egyet.
pl innen:
de elég nagy a net:)))
stabilan el lehet érni havi 2-5% nyereséget (persze lesz akár -10% is és +30 is). Ha ezt konzisztensen hozod, lehet nyitni éles számlát, pár százezer Ft-tal, és ott tesztelni tovább. Itt más lesz elsőre az eredmény mint a "játékpénznél", jönnek a pszichocsapdák, de ha ezt túléled, és itt is sikerül havi 2-5%-ot stabilan elérni, akkor lehet növelni a számlát.(de magától is nőni fog)
a legrosszabb nekik az, hogy a kincstárukban tárolt kis pénzecskéjük értéktelenedik el
a svájci nemzeti bank már 20 milliárd frank feletti összeget vesztett ezen idén.
svájcban a frankárfolyam euróhoz való kötése ezért állandóan felbukkanó vitatéma
a munkaerővel nincsen probléma, épp csökkenőben van a munkanélküliség már egy ideje, már szépen 4% alatt van. igaz, a korábbi - válság alatti magas munkanélküliség az, ami inkább szokatlan volt nekik.
nekem sem mondott ennél többet senki...majd biztos idead valaki egy 4-es profitfaktorú rendszert, amit évekig fejlesztett, csiszolgatott,puszira:)))))))
a programozást is a neten tanultam..
a mai világban információhiányról beszélni:))))
inkább lustaság:)))
mintha egy olyan embert aki még sose látott másfél liternél több vizet beledobtak volna az óceánba, nesze ússzá:D
aztán most meg röhögnek a hogy a hüle vizes lett