Mi lesz ebből???? (beszélgetés)
A diagnózistól függ mit fognak veled csinálni. Éppen a gondodról olvastam egy tanulmányt a napokban
Meg mindig nincs mensim, egyre rosszabbul vagyok... görcsöl a hasam is....
Most azon gondolkozok meglátogatom az ügyeletet mert ez nem normalis állapot????!!!!
4-5 eve is halt meg valaki a barati tarsasagbol, mert ertelmetlenul leallt a szive. Covid meg sehol nem volt.
Most rafogjak az oltasra.
Utslom ezt a vakcina hibaztatast!
Egyik baratom 64 evesen a viz alatt buvarkent halt meg, amikor rohadt nagy vihar volt. Hiaba profi buvat valaki, a viz nagyobb tomeg.
Utslom, hogy a padim es masok szerint biztos akkor doglott meg a szive az oltas miatt.
Kint volt a tenger feneken egy viharban.
Ne fogjuk az oltasra!
Eleg eszszer elveszni, vagy beutni a fejed a melyben.
Jobbulást!!!
Az oltás előtt is voltak ilyesmi nőgyógyászati gondok, nem újkeletű betegség
Tavaly januárba kaptam az első kettőt, novemberben a harmadikat!
Nem az oltásra fogom de azelőtt semmi ilyen bajom nem volt soha!!!!
Most félek, hogy ez a ciszta megnő, gondolom akkor leszivassák.. 2 hét alatt került oda, mi lesz 2 hét múlva (akkor lesz kontoroll vizsgálatom)
De mensim nem volt január óta, ez mekkora gondot okoz a testemben egyátalán..
Így van, nem mindenkinél okoz gondot.
De honnan tudja az ember lánya előre hogy nála fog...?
Az ismerőseim felénél bekavart a ciklusba.
Na én pontosan ezért álltam/állok ellen az oltásnak, családalapítás kellős közepén vagyok. Sosem lehet tudni miként fog hatni...
Kitartás!!!
Szerintem az oltás semmit sem befolyásol.Legalábbis én mikor megkaptam a 2ik oltást tavaly,utána gondmentesen teherbe is estem.
Szerintem simán nőgyógyàszati gondok vannak itt,amit ki kell deríteni hogy mi okoz.
Jobbulást
Mióta felvettem az oltást összevissza jött meg a Mensim.. de ilyen meg nem volt
Decemberbe a bal petefészkemen kb 5-6 darab elhalt tüszőt mutatott az UH felvétel kaptam rá gyógyszereket, és méhnyakrákszűrésem sem volt jó.
Januárba 21.én megjött a mensim pár napig erős alvad vérrel..
Február 12.én voltam ismét nőgyógyásznál ahol a bal petefészkemről gyógyszerek hatására eltüntek a kis elhalt tüszők, majd most március 1.én sem jöttt meg a Mensim január óta, oké megint nőgyógyász, aztmondta hogy a jobb petefészkemen egy 3 cm ciszta van..
(Ami két hete még nem volt ott)
Kezdek nagyon aggódni, írtak fel gyógyszert megint amitől hátha felszívódik, 2 hét mulva vissza kell mennem. (Azóta sincs mensim)
Félek nagyon mi lesz ebből, iszonyat görcs elkap néha..
Sexuális életemet sem tudom szinte a párommal normálisan élni ,hogy ne fájjon... plusz néha még sex közben is ilyen nyálkáa cucc jön ki belőlem ami nekem nagyon ciki... és irtóra félek hogy nemjön meg a mensim lesz e komolyabb bajom...