16 hónapos babával 14órás repülő út... (beszélgetés)
Az én kislányom 20 hónapos volt, amikor repültem vele. Igaz, csak Hollandiából haza és délután. Nem tettük le ebéd után aludni, gondolván, hogy majd akkor végigaludja az utat. Hát tévedtem. Végig ficánkolt, nem találta a helyét! Le és felszállásnál kell az öledben lennie hozzácsatolva a te övedhez egy babaövvel! Utána melléd ülhet!
Próbáljátok meg az éjszakai utazást! Mi igaz autóval mentünk ki Hollandiába éjszaka és végigaludta az utat az autóban. Ami mondjuk ki, nem kényelmes gyerekülésben!
Vágj bele nyugodtan! Semmi pénzért ne hagyd itthon a gyerkőcöt!
Szia!
Unokahúgom 2 éves volt amikor alkalmuk nyílt egy kubai utazásra. Semmi probléma nem volt a repüléssel és fellehet állni a gyerekkel, gondolj bele a wc-re is kimész...stb. Ha nagyon aggaszt akkor konzultálj a gyerekorvossal, de nála még kisebb babákkal is szoktak utazni.
Azok akik pedig egy repülőútban mérik azt, hogy ki mennyire szereti a gyerekét...hm nem is tudom, komolyan gondolják??:-)
repülö út sztam kibirható. Föként,amikor meglátod hova érkeztél..tuti azt mondod ,h megérte:-DD
Idöeltolodashoz nem tudok hozzaszolni,ezt Neked kell eldöntened emg,hát Te ismered a gyerköcödet;-))
Nálunk 4 órás idöeltolódás volt és mi is két he´tre mentünk. Az volt, hogy napközben nehézkesen ment az alvás, mert teljesen fel volt pörögve ,hogy strandolhat,meleg van.:-))
Az elsö 3 nap nem mentünk reggelizni,de a 4.naptol siman ataltunk..a gyerek is.
szerintem igen. Mi mászkáltunk meg vittem papirt,ceruzat,könyvet.Meséltünk,verseltünk,énekeltünk,ettünk-ittunk. NEm értek egyet azokkal,akik azt mondjak,h ne.
Nincs ezzel semmi gond,es nagyon fognak ratok figyelni a legikisasszonyok.
Szia.
Orvosilag nem ajánlott három éves kor alatt a repülés,ugyanis károsodhat a kicsi halása,a légnyomás változás miatt.Amit te nem észlelsz azt ő mindent nagyon alaposan megérez és azt nem tudhatod neked mennyire erős a babád szervezete és,hogy fog reagálni rá.Én nem kockáztatnám meg.
Ne buntesd a tobbi utasokat!!!Sem a Babyt!!!
Mert meg betegseget kaptok, mert a tobbi utas el fog atkozni!!!
Varjal egy jo par evet meg arra.
Most mar nem ti vagytok a fontosak, hanem a Baby!
én nem mondtam, hogy ne menjen, csak hogy én kb erre számítanék, és én nem vállalnám be...
valószínűleg semmi baja nem lesz a gyereknek tőle, még akkor sem ha végigbőgi az utat, vagy a két hetet :D ki fogja heverni, és kész... ha meg jól sül el,akkor annál jobb...
Szerintem egy kis nyűgösséget meg ér egy Florida :) Ha tényleg olyan jó vizes helyen lennétek, akkor biztos jól érezné magát.
Mi is kijöttünk egy hónapja és nem is megyünk haza :):) Floridába meg októberbe készülünk, biztos nagyon szép hely :)
Sziasztok,en repültem ilyen hosszu utat kisbabaval. Nem kell töle emgijedni.Ilyen hosszu utra nagyonobb repülöket inditanak. Elöl középen(4es ülesnel) fel tudnak akasztani gyerekagyat. Ez 12kg-ig van,sajnos mi bebuktuk:-)!
Nekünk viszont jobban bejött a haza fele ut, amikor nappal utaztunk.Erdekes modon azt jobban birta.DE sztem ez gyerek függö. Éjszakával sem lett volna amugy gond,ha belefért volna abba az ágyba. Elöre kell foglalni,jelezni a rep.tarsasagnak,hogy kisbaba és ilyen helyet rezervaljanak.
Ha van még kérdés nyugodtan.
További ajánlott fórumok:
- 14 hónapos kisfiúnknál szeretnénk elkezdeni az angol tanítást-tanárhoz hordanánk, másik 2 babával egyszerre. Szerintetek jó ötlet?
- 2, 5 hónapos babával mennétek/mentetek szülőkhöz "ottalvósra"? Már fix napirendünk van 18:00-06:00-ig, attól tartok, h bezavar az új környez
- 3 hónapos babával egyedül maradni
- Ti mennétek nyaralni 2 hónapos Babával?
- Utazás repülőn 1-2 éves babával
- Hova utazzak júliusban Magyarországon belül, pár napra, 8 hónapos babával?