15 éves lány egy 35 éves férfival? (beszélgetés)
Üdv!
Érdekes volt átolvasni abban a tudatban, hogy a hozzászólások kilenc évvel ezelőttiek.
Jó lenne tudni, ennyi idő távlatában, vajon hogyan alakult a sorsuk?
Egészen mások voltak akkor a jogszabályok, ma már sokkal megengedőbbek. Erre a topikra fókuszálva, ma már 14 felett bárki bárkivel... büntetlenül.
Olvasás közben többször előkerült a pedofília szó. Ebben a történetben ezt helytelen használni, javaslom helyette a hebefília kifejezést.
Sokan, sokféleképp minősítik ezt a korkülönbséget. Az én megfogalmazásom inkább az, hogy ez a kapcsolat célszerűtlen és semmiképp sem helyes vagy helytelen.
Nem büntetik ha el mulott 14 éves, ha a lány bele egyezik mindenbe akkor nem bültethetik meg! De viszont ha a lány mondja azt h nem akarta de meg tette vele akkor igen!
Én is voltam ebben a cipőben nálunk 22 év a kórkülömbség, de nem érdekel.
Gyerek még akkor is, ha néhány férfi nem így gondolja és bukik a gyerekekre. Az, hogy már testileg fejlett, nem azt jelenti, hogy nem gyerek.
A pedofília fogalmát nem ismerem, számomra ez az.
Nem pedofil kategória.
A pedofilok a serdületlen gyerekekre buknak, nem 15 éves jól fejlett tinikre.
Egy fórumot indítottam, 31 éves nő, 56 éves pasi. Ott valahogy a legtöbben elfogadják a korkülönbséget és a gyermekvállalásukat, pedig ott 25 év van. A férfi már megnősült , mikor a nője megszületett.
Én mindenesetre letörtem volna a derekát annak a pasinak, aki 35 évesen kikezdett volna a 15 éves lányommal. Persze, gondolom ehhez a lánynak is úgy kell hozzá állnia.
3 évet vár a pasas,aztán meglátjuk mi lesz... :D addig pedofil kategória... hiszen az a leányzó mégis csak kiskorú...:)
nem a 20 évvel van a baj,hanem azzal a 3mal,ami a lány nagykorúságáig még hiányzik..
"Az idő előrehaladtával sokan elvesztik..."
A sokan azt jelenti, hogy sokan, nem azt, hogy mindenki. Ha azt írtam volna, hogy mindenki, azt neveznénk általánosításnak, kedves vikucka.
További ajánlott fórumok:
- Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora?
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- Miért ne kezdjünk nős férfival?
- Ti hogyan ismerkednétek meg egy olyan férfival akivel egy épületben dolgoztok, de nem vagytok kollégák?
- Mi a címe annak a filmnek, amelyben az anya rákos lesz és megismerkedik egy fiatalabb férfival, aki felneveli a lányát?
- Milyen papírokra van szükség, ha egy magyar lány itthon akar összeházasodni egy osztrák férfival?