140kg felettiek, IDE, fogyjatok VELEM (beszélgetés)
Sziasztok, szép estét !
Én nem vagyok 140 kg, de szerintem én rosszabb vagyok, mert lefogyok-visszaszedem-lefogyok-visszaszedem...és ez megy már x éve.
Szóval azért csatlakoznék, hogy minél több hasznos tanácsot és tapasztalatot szerezzek tőletek.
Mert bár elég önfejű vagyok és saját fogyókúrás metodikám van (lásd naplóm), de tudom, hogy ez hosszútávon nem tartható, ezért minden új infóra nyitott vagyok :)
szia!
nem fogom végigolvasni a többezer hszt:), csak érdeklődnék, h sikerült lefogyni?
sziasztok..ha valaki akar velem kapcsolatot tartani..akkor jelöljétek be a klubomat...oda írok ezentúl,,nem lesz nyílvános..
ugyanezen a néven fut,,mint a fórum....mazsi:))
Sziasztok !
Csatlakozhatok? Sajnos én feljebb vagyok mint a címben lévő szám, de most nagyon elhatároztam magam:) Újra elkezdtem a 90 napos diétát és ugyan még csak (vagy már:)) a 4. napon vagyok még nem csaltam és sztem nem is fogok:) Most nagyon jól érzem magam. Kell ez nekem, mert kezdtem elfásulni. Munka, ovi, edzésre vinni a gyereket és házimunka. Semmi más:( Így ha most fogynék, tornázni szeretnék majd, kb. 1-1,5 hónap múlva.
Üdv. Mindenkinek!
Egyelőre még nem kárhoztam el, de mivel vagy három méter kolbászt kaptam vidékről - már csak két és fél méter van meg belőle - így ez a veszély még nem múlt el.
Azt hiszem a Fitness pokolba fogok kerülni, ahol rózsaszín patás, kockahasú ördögök fognak fittnessfoglalkozást tartani az örökkévalóságig és saláta lesz és mangó-áfonya ízesítésű ásványvíz.
Ma be fogok pörköltözni! Szülinapom van és pörire hívtam az ismerősöket. Most megyek a piacra.
Nagypénteken ez tán kissé gáz, talán nem vagyok jó keresztény, meg hízni is fogok miatta, talán el is kárhozom. De a pokolban legalább jó társasággal együtt érkezem, ha az első falat után megnyílik alattunk a föld.
Ha pörköltzabálás közben elkárhozott társaságról olvastok a Vatican News-ben, akkor csakis rólam és a barátaimról lehet szó.
Cáfolom a dolgot :)) Én azóta tudok magamra odafigyelni mióta egyedül vagyok :)
Szép napot Nektek!
Vagy nem :))
Sokan éppen a tétlenség és az egyedüllét miatt híznak. Ülnek a TV előtt, meg az internet előtt és közben kólázgatnak, csokizgatnak.
Vagyis a munka és a barátok súlycsökkentő tényezők. (Feltéve, ha nem szintén bélpokosak)
Reggelente látom, hogy amióta jobb az idő mennyien kocognak az erdőben. Mázlisták! Vagy ezeknek nem kel dolgozóba menni? Mire én végzek már sötét van :(
Tegnap is, ahelyett, hogy mozogtam volna, inkább bekolbászoztam este 9-kor.
Szintén II. ker? :) (akkor Szentendrei úton vagy Budakeszinél van Aldi Meola) Befelé még lehet bicózni, ha az ember megfelelő útvonalat választ, mert jórészt lefelé megy az ember, nade hazamenni... az felér egy ruhában való fürdéssel.
Tegnap délután behamburgerezés :(
Használ valaki Hold-naptár? Állítólag tegnap minden kalória duplán hízlalt.
Ma gyalog jöttem be dolgozni. Na jó, busszal. De a buszig gyalogoltam (fel a hegytetőre).
Rossz hír, hogy a mentaszörp elfogyott, de vele együtt a sonka is. Tegnap lecsúszott 4db bajor virsli, meg egy pirítós, de az nem veszélyes. (Az Aldiban egész jó bajor virslit és nürnbergi sütőkolbászkát lehet kapni akciósan.)
Nálatok mizújs?
Nekem nem megy! Tegnap bevedeltem egy liter citromos mentaszörpöt.
Bár a minőséghez sem mindig tartom magam, sajnos. Néha rámjön a hamburgerezhetnék és akkor irány a bohócos!
Vannak azok a jó kis papírdobozos (általában olasz) kuglófok! Hmmm.... (teával és kakaóval is imádom).
Hamarosan itt a tavasz, lehet reggelizni-, vagy éppen vacsorázni a teraszon. Remélem idén elkerülnek a lódarazsak :(
A kalácsot mivel fogyasztod?
További ajánlott fórumok:
- 100 kiló felettiek klubja
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Hogyan fussunk le 5 km-t?! Hathetes edzésterv kezdőknek. Fogyjatok velem május 2-től!!
- 90 kg és felettiek klubja!
- Miért gondolják a munkáltatók, hogy a 40 év felettiek nem alkalmasak az általuk hirdetett munkakör betöltésére?