12 éves lánynak ajándék (beszélgetés)
azok a kislányok, akiket ismerek, már korábban is kipróbálták ezeket :)
mondjuk én a kislány rokonaimnak nem merek látatlanban ajándékot venni, elmegyünk szépen együtt és választanak valamit :)
akkor tényleg félreértettelek, a tiniparfum nálam a vattacukor-szagú :)
nem tudom, mennyi pénzt szánsz rá, és nyilván mindenki a saját anyagi lehetőségeihez méri, h mi a jó parfüm. nekem mondjuk a Mexxx márka már megfelelő, de én nem vagyok gazdag.
a tini parfum szerintem már tízévesen is ciki :) (az illatáról nem is beszélve)
vegyél neki rendes parfümöt, körömlakkot.
... tudom. :o) Nálunk nincs karácsony színházjegy nélkül... és igen, furulyáztak, zongoráztak és kicsit citeráztak is a gyerekek... a könyv pedig a legdrágább, legértékesebb ajándék.... mindig meghatódom, ahogy kézbeveszik... végigsimítják őket, és aztán nyitják ki... DE nem átlag gyerekek.
Ők pl. simán elmentk minta nélküli cuccokkal suliba... jókat szoktam vigyorogni, hogy ha wc-papírba tekerném a leányt, akkor is elmenne iskolába, annyira nem érdekli, hogy mi van rajt... mobiltelefonja ebben az évben lett (betöltötte a 17-et)...
Most pl. a leány "arculattervet" kapott tőlem ajándékba (elvileg karácsonyra szántam, aztán meg mégse úgy lett)... ő táncol ezerrel, tehát egy grafikusművésszel ennek megfelelő megterveztettem a névjegykártyáját, a honlap fejrészét, a logoját és kapott ugyanazzal a mintával (ill egy részletével) egy medált is. Háááát elrepült a boldogságtól. :o)))
Sziasztok! Mi is olyan dilemmában tudunk ám lenni, van a családban 3 hasonló korú kislány, de mindegyiknek más az igénye. Egyiknek a csajosabb dolgok, neki a Playboy-os noteszek, ékszerek, baseball sapkák, telefondíszek, disco táskák, csillogó rózsaszín szájfények a zsánerei, még a másiknak kifejezetten a márkás, sportos cuccok,- Puma, Adidas minden mennyiségben.. :D
A 3. hölgyemény pedig sportol, és az a mániája, ami azzal kapcsolatos, mindig olyanokra gyűjt..
Ahány gyerek, annyi féle.. :D
én 12 évesen már bolondultam a parfümökért.
Örültem ha márkás ruhát kaptam egy rokontól.
És gyűjtögettem a mindenféle különleges füzeteket avgy cerkákat pl. Disney-seket.
Most meg már mindenféle van, Hannah-s, Tokio Hoteles, megtudjaisten mifélék. kamasz ismik, rokonok ilyen drágaságokkal villognak. Sőt egyenesen ciki ha egyszerű, minta nélküli tanszerei vannak.
Szerintem nem rossz ötlet az sem ha egy ajándékcsomagot állítasz össze több kicsi menő bigyóból. :))
Az összes kézműves dolgokat nagyon szeretik, én most ippeg fehér rajzállványért (amit akvarellfestéshez használnak) kajtatok.
+Zene minden mennyiségben..
egy olyan köny mi rajztechnikákat tanit akár állatos akár arcképes szuper jó dolog és különösebb ügyességet nem igényel egy furulya ha tud valaki hanem probálgatni öröm..
a korcsolya örök dolog ennél csak a szinházjegy természetesen hová elviszed vagy koncert jegy de esetleg egy fürdőjegy egy jó kis cirkusszal mi szemben van... vagy még ami eszembe jut és öröm lehet ha elviszed egy moziba és megibe stb az én lányaim mindnek örültek ebben a korban ezek közül...
Megkérdezem, bár az én csajomnak a felső jobban bejön. :-)
Na meg a gördeszka.
A smink tanitgatását sem díjazom. Én. De nem vagyunk egyformák persze. :-)
További ajánlott fórumok:
- Karácsonyi ajándék 10-11 éves lánynak
- Mit vegyek elsőáldozó 11 éves lánynak ajándékba?
- 3 külföldi 20-25 éves lánynak milyen (lehetőleg magyaros) ajándékot vigyünk?
- 5 éves kislánynak értelmes játékot ajándékba, de mit?
- Sziasztok, 3 éves kislánynak ajándék ötlet?
- Milyen ajándékot vinnétek egy 14 éves lánynak a ballagására? (Öten megyünk)