3 külföldi 20-25 éves lánynak milyen (lehetőleg magyaros) ajándékot vigyünk? (tudásbázis)
Szia!
Mi amikor Svédországba mentünk a barátunkhoz, mi is kicsit gondban voltunk, hogy mit vigyünk a barátnőjének Ő svéd.
Végül vittünk egy kicsi rúd Pick szalámit, boci csokit talán 2 félét, Unicumot és pálinkát.Az italok olyan kicsi kiszerelésűek voltak.A pálinkának nagyon örült, ugyanis kint nincs ilyen nagy alkoholtartalmú ital, csak ha becsempészik.
De a többiek is sok jó ötletet írtak már.
A helyzet az, hogy öcsém barátnője itt tanul, egyik testvére Szlovákiában, a 3. kinn él Kanadában az anyjával, apuka meg Irán és Kanada közt ingázik. Szóval elég vegyes társaság. :D
Nem is a barátnője a lényeg, viszont a másik 2 lányról nem tudunk sokat. :S
Sok jó ötletet kaptam már, köszönöm mindenkinek.
Folyamatosan közlöm őket anyuval, ő dönt majd.
Sajnos mi nem megyünk. Öcsém megy anyuékkal.
Mondjuk 2 gyerekkel be sem vállalnám...
Ha anyu eltalálta, mi lesz a nyerő, megírom. :-)
Addig is írjatok!
én szeretnék,nekem jöhetne:)))
komolyabban,tényleg jó lenne valamit tudni milyen érdeklődésűek,és mivel nem magyar származásúak nem biztos hogy erőltetetten magyar dolog jelentene nekik bármit,fűszerek,ételféle a csokin kívül szintén nem biztos hogy nyerő lenne...
porcelánt be ne rakjál böröndbe!!! csak kézipoggyász, és ott is jól bástyázd körül valamilyen ruhával (zoknik pl:), mert még a kézipoggyászos rekeszben is nekiütődhet bárminek.
ajándék ötletnek: szerintem sem nyerők ezek a matyóhímzéses blúzok, vagy terítők, itt sem használna ilyet egy huszonéves sem. akkor már inkább az ájlávbudapest póló:))
szerintem a cd jobb ötlet, vagy esetleg valamilyen szép képes album magyarországról, ha szeretik a könyveket. (esetleg egyiknek ez, másiknak az)
én szalámit és paprikát nem vinnék, nem biztos hogy ízlik nekik (idegen fűszert meg úgysem használnak, pont ugyanúgy ahogy itt sem igen fogy el, ha külföldről megdobnak egy csomag extra fűszerrel, amit egyébként nem szoktál használni)
Már meg van véve a porcelán...
Szerintem a kézipoggyászba lesz berakva. Legalábbis én megpróbálom erre rábeszélni anyut.
Igaz, hogy keményfedeles a bőröndjük, de én tuti a kéziben vinném.
Pilóta kekszet akkor kapnak tuti.
Meg még mézeskalács szívre gondoltam. Sebestyén Márta cd-re.
A terítő és társai szerintem sem nyerők fiatal lányoknál. Én legalábbis eltenném a fiók mélyére.
"birkás dolgok" DDD
igaz, én csak zürichben élek, de agyvérzést kapnék, ha anyám beállítana a kékfestővel, meg matyó babával, meg a hollóházi cojggal :o) tuti elcsencselném az ebayen :o)
na persze aki ilyen biszbaszokat a csipketerítővel letakart tévére felsorakoztató típus, annak biztos jó.. de azért ez huszonévesben elég ritka. :)
Ostor
kulacs
birkás-dolgok
mini gémes kút
Esetleg fényképes bögre?
További ajánlott fórumok:
- ORSZÁG-VÁROS ABC szerint, lehetőleg felváltva
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Mit tennél, ha kapnál egy olyan ajándékot, amit nem neked szántak?
- Kaptatok idén ciki ajándékot? Ha igen, mit?
- Hogyan lehetne az önhibájukon kívül szegénnyé váló embereknek ajándékot adni?
- Tud valaki neten nézhető ingyenes külföldi (lehetőleg nem angol nyelvű) online tévét?