100 km-en túli állami támogatás! (beszélgetős fórum)
Nem 6 hónap ,hanem 18hónapról van szó.És igen, ez nagyon nagy segítség!!!!Persze jobb lenne egy életen át,ugye......................
Mivel 3 hó a próbaidő, mint 99%-ban mindenhol,így utána sokkal több fizetést,juttatást fog kapni ,akkor már a mostani 35 ezer szállást bőven fedezni foga és kompenzálja ,de addig iszonyú nagy segítség lenne Nekünk!!!!
Még mindig nem érted, hogy nem ellenetek beszél, aki nem örvendezik.
De 6 hónap elteltével vége a támogatásnak, akkor felmond? Persze tudom, hat hónap is több mint semmi. De a problémát nem megoldja, hanem elodázza.
Sajnos négy gyerek mellett, nem lehet így gondolkodni, hogy hát na mi van akkor a fizetés fele elmegy albérletre meg ilyenekre,akkor mi értelme???
Meg számold már ki, te vagy bárki!
5 óra az út oda, 5 vissza 12órás a munkarend!!!!Mikor aludna és látná a családját,vagy toljuk ki a 24órás napot 34-re,mert akkor talán beleférne.De aki kemény 12órás fizika munka után, még 5 órát utaznik haza,azt megnézem!!!
Mindaddig én sem repestem az örömtől amíg a páromnak volt munkája és vitték hozták, 40 perc alatt hazaért!Meg persze mint minden támogatást,ezt is valahol le kell "csípni", adóztatni,de ha ilyen helyzetbe lennétek,örülnétek a lehetőségnek,hogy a párotoknak nem megy el a fele fizetése az albérletre!!
Ezt csak úgyis az érti és érzi át, aki ilyen helyzetben van és a férj mindet feláldoz ,hogy a családját segítse!!!
Nem tudom miért kell azokat támadni akik DOLGOZNI AKARNAK?!
A fókuszban mikor megkérdezték erről a sok romát meg alkoholistát,persze a válasz "jaj dehogy mennék,hagynám itt a családom",persze ,jobb a 20 ezres segélyből "élni" és a kocsmába elkölteni!
Büdös a munka nekik!!!
Ebben egyetértek, 1 óra vonatozásra ne adjanak,de 5-re!!!
Te nap mint nap bevállalnád??
Nem hiszem!!!!!!!!!!!
Gondolom, majd kitalálnak néhány újabb adót. Jobb lenne, ha nyitnának egy számlát, ahová befizetnénk minden hónapban még százezret - vagy kevesebbet - amit tőlem arra költenek, amire akarnak, akkor vesznek le róla, amikor akarnak, csak ne kellene folyton szembesülni azzal, hogy gondolkodásra képtelenek :((
Egyébként én azt sem látom be, hogy egy óra vonatozásért mi a fenéért kellene valakinek egy másik városban lakástámogatást adni.
Támogassák. De arra kíváncsi leszek, hogy honnan lesz rá fedezet.
De még kíváncsibb vagyok a hogyanjára :o)). Vajon melyik bérbeadó lesz hajlandó bevallani az ebből származó jövedelmét? És mi lesz hat hónap után? Akkora fizetést kap a delikvens, hogy már nem is okoz neki gondot kifizetni a bérleti díjat?
Komolyan azt gondolom néha, hogy a döntéshozóinkon lobotómiát végeztek :/
Ő tudja!!!
Bár azt nem tudom ,hogy csinálja a páromnak a 290km-es út 5óra a 400km még több és 18órát dolgozik????????
Hát.......................
Nekem ne mond! :(
Én tudom.
Igen, na azért nem hanyagoltam el a házi melót ám! :)
De nem is hiányzik!
Ez jó kérdés. Részben ingyen utaztam, illetve kifizették a közlekedési díjat...
Ez kb. azt jelenti, hogy hazajár az ember aludni.
Ezt Én is csináltam több mint két évig.
Csak mert dolgozni akartam.
Amúgy miből fizetik ezt a támogatást!??? :o)
Utaztam napi 200 km-t (400-at is) munkába.
Az ellenségnek se kívánom. Néhány hónapot talán ki lehet bírni, de hosszú távon??
További ajánlott fórumok:
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- BKV - Avagy miért kap egy olyan cég állami támogatást, aminek a vezetői több millió Ft-ot raktak már zsebre! Jobb helye is lenne a pénznek!
- Nagycsaládosok!Milyen állami kedvezmények, támogatások, vehetők igénybe 5 éves gyerek, és egy most született ikerpár esetén?Köszi
- Miért nem jár állami támogatás napelem beruházására akkor, ha nem épület tetejére, hanem kertbe lenne telepítve?
- Mennyi állami támogatás jár földhasználatra?
- Gyermekét egyedül nevelő anyának jár-e a családi pótlékon kívül valamilyen más állami támogatás?