Mennyi állami támogatás jár földhasználatra? (tudásbázis)
Ha felvette a támogatást és ráadásul jogtalanul, akkor neki is érdeke a megegyezés, mert őt viszont visszamenőleg megbüntetik, ha ez kiderül. Attól is függ, hogy a 3 hektár hány %-a az össze területének. Az MVH nem kér be iratokat, csak egy ellenőrzéskor nézik meg a szerződéseket.
Próbálj meg egyezkedni, a bíróság egy katasztrófa.
Hát,te tudod,én nem mennék kb.300 ezerért bíróságra.
De mindenképpen méressétek ki a ti részeteket!
Követelni,követelhetsz,ha nem akar fizteni,akkor nem fog!Max.ha bíróságra mentek,az meg sok idő és pénz...:(
Én,60-70 ezerről tudok....csak iparkodj,nehogy elszedjék előled!
Ti nem is akarjátok a földet művelni?
Próbálj meg egyezkedni,kérni a pénzt!
Visszamenőleg szerintem,felesleges..úgysem fog fizetni.
Most lépjetek,mert ha 15évig valaki műveli a földet,akkor kérheti az elidegenítést ptk alapján és nem tudsz mit csinálni!
Kössetek egy bérleti szerződét vele.
Jót írtál:))
Én az előbb elnézem!
Besorolástól is függ.
A falugazdász tud nekled ebben segíteni.
Szia! Visszamenőleg nem lehet támogatás igényelni, csak az aktuális évre. Jelenleg 60 eFt körül van a területalapú támogatás. Menj be a helyi falugazdászhoz és segítenek! Támogatás igényléshez a bankszámlaszámot be kell regisztrálni az MVH-hoz stb és kell ügyfélkapu is! Csak az igényelheti a támogatást, akinek a nevére be van jegyezve a földhasználat.
Általában május közepe a beadási határidő, és decemberben utalnak előleget, ez kb a fele, majd januárban szokták küldeni a másik felét.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem tudtam segíteni. :-)
Szia!
Úgy tudom,hogy 200 valahány ezret adnak hektáronként.
Sziasztok . Azt szeretném meg kérdezni tudja e valaki mennyi állami támogatás jár hektáronként földhasználatra? Vissza menöleg kellene 5 évre . Keresgéltem a neten de sikertelenül , létszi segitsetek...
köszönöm elöre is
További ajánlott fórumok:
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- 100 km-en túli állami támogatás!
- BKV - Avagy miért kap egy olyan cég állami támogatást, aminek a vezetői több millió Ft-ot raktak már zsebre! Jobb helye is lenne a pénznek!
- Nagycsaládosok!Milyen állami kedvezmények, támogatások, vehetők igénybe 5 éves gyerek, és egy most született ikerpár esetén?Köszi
- Miért nem jár állami támogatás napelem beruházására akkor, ha nem épület tetejére, hanem kertbe lenne telepítve?
- Gyermekét egyedül nevelő anyának jár-e a családi pótlékon kívül valamilyen más állami támogatás?