Miért nem jár állami támogatás napelem beruházására akkor, ha nem épület tetejére, hanem kertbe lenne telepítve? (tudásbázis)
Biztosan így van, első kézből tudom.
A speciális óra, az inverter természetes követelmény, hiszen csak így lehet a megtermelt áramot hálózatra visszatáplálni. Más kérdés, hogy ez miért kötelező? A sivatagokban is működnek napelemmel háztartások a világ végén. 😀
Tőled kérdezem, hogy mit tartasz réginek. Te állítod, hogy miből kell új, stb.
Nekem nem kell válasz, mivel van napelemünk, és nem kellett új szekrény (14.hsz), csak órát cseréltek.
Én nem tudok róla, hogy csak a tetőre szereltre lenne támogatás, lehet, hogy így van.
Az erkélyre szerelttel nem a hely a baj, hanem mert egyszerűen be kell dugni a konnektorba és a magyarországi hálózat nem alkalmas rá, hogy oda-vissza fogadja a delejt.
a tetőre szerelthez is speciális óra, inverter, új óraszekrny stb. kell, ami ezt kezeli.
Akinek északra vagy északkeletre néz az erkélye, az így járt...
Nálunk még a tv-tányért sem engedték tetőre, pedig a szolgáltató már szerződést kötött. Le kellett mondani, szerencsére eltekintettek a hűségidő megváltásától.
Tegnap hallottam, hogy tervbe van az is, hogy nem lehet majd a megtermelt áramot hálózatra visszatáplálni, úgyhogy akkumulátort is kell hozzá venni. Na az sem 2 ft plusz.
Mondjuk remélem ez csak az új telepítésekre vonatkozik majd.
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Nagycsaládosnak lenni a támogatások miatt?
- Babaváró támogatás tapasztalatok
- Elutasitott gyermeknevelési hozzájárulás, elutasított lakásfenntartási támogatás.
- Mért van az hogy a nagycsaládosokról azt hiszik hogy minden támogatást megkapnak?