10 perces rendrakás (beszélgetés)
A kávézás nekem is tökéletes idő arra, hogy körbenézzek a neten. :)Meg, ha egy kicsit leragadok, se gond.
A program pedig tényleg jo, azota változott egy-két dolog a lakásban, főleg a halogatosak, na és sok kicsi, sokra megy...
Hány liter kávét iszol egyszerre? :))
Csak vicceltem :)), ha elkezdel e program alapján takarítani, akkor egy idő után igenis elég lesz a 10 perc rendrakásra :)
Nem rólad beszéltem,mikor azt írtam órákat ücsörgök!Magamról beszéltem!
A kávémat már megittam! :)
Ki ücsörög itt órákat?????Itt pedig nem látszatrendről van szó,épphogy nem arról hanem kialakult rendszerről!!
Olvass utánna míg megiszod a kvdat inkább:))
Jó reggelt!
Én ma a konyhában ténykedek.
-csempe,konyhaszekrény,és hűtő takarítás.
Szép napot mindenkinek.
Jó reggelt! :)
A klub szerintem is jó ötlet! :) Dolgos napot kívánok mindannyiótoknak! :) Nálam ma szőnyegtakarítás a program.
Nincs olyan, hogy valahol nincs kupi. Max. nem engednek be, csak kijönnek az ajtoba. Vagyis van ahol láttam tökéletes rendet, de ott se gyerek se semmi, nem is főznek, csak néha. Esténként meg tévéznek. Könnyű ugy :).
Nálunk meg olyan amilyen... Nem vagyunk rendmániásak, és lakjuk a házat. Ráadásul minden évben csinálunk rajta valamit, az meg ugye kosszal, porral, rendetlenséggel jár...2 éve falakat szedtünk ki, vakolás, betonozás stb...ahhoz képest most rend van:D
Sziasztok egy kicsit én is lazsáltam de csinálom:))
Jó lenne mindennap ide is rini ki mennyire ért stb biztatni egymást...akár zárt klubban is ha valakinek ciki ide irni mekkora kupi van otthon:DDDD akkor csak az irna akit beengedünk vagyis aki csinálja vagy jó szándékkal érdeklődik és oda lehetne részletesebben tényleg irogatni....
Sziasztok! Most már tovább tudok lépni a programban.Annak örülök, hogy legalább az eddig beiktatott dolgokat tudtam tartani.
Festés kész, a malac a fagyon. Még az ablakmosás maradt, a butorok visszakerültek a helyükre.
Jo reggelt. Hol vagytok csajok? Mindenki takarít?
Az én flyladym kicsit megborult. A festés miatt a nappali butorok beköltöztek a háloba és a gyerekszobába. Akárhogy is, ez csak disznoolnak néz ki :/ rendnek nem... Mindegy, majd lesz jobb is.
De a mosogato csillog :)
Jo reggelt!
A tegnapi nap egész jol sikerült. Mivel időben értem haza, a mosogatot is kifényeztem (a párom kocsonyát főzött, sikeresen oda habozta le- látni kellett volna, hogy nézett ki :/) A vasárnap lemaradt 2 perceseket is behoztam tegnap.
Meséltem tegnap a hugomnak a programrol. Meglepett a reakcioja... (mondjuk ő rendmániás..)..szerinte az már régen rossz, ha utmutato szerint takarítok.
Kezdenek sűrűsödni a napok. Pénteken jön a festő (én szoktam festeni, de a nappalit nem vállaltam már magamra), vasárnap disznovágás...lesz mit csinálni.
Jó reggelt:)Tegnap sokminden lemaradt, vagyis a kötpercesek. Viszont még munkából hazajövet bepakoltam a mosogatást, és fényesítettem. Tegnap reggel már a párom is beágyazott maga után :), A fiam meg megkérdezte, hogy ki-e cseréltük a mosogatónál a csapot... :D
Ma "csak" délutános vagyok, így lesz időm a napi feladatokra.
Sziasztok!
Néha kell ilyen kényeztető délelőtt is! Ha jól emlékszem! :) Legyen szép napotok, a hét után megérdemlitek! :)
Visszakaptam a mosogatogépem (szerelőnél volt), ujra idősporolásos mosogatás lesz :). A kétpercessel meg nekiestem a konyhaszekrénynek. Tegnap meg sikerült a gyerekszobában a könyvesszekrényt rendberakni..
Holnap egész nap melo, ugyhogy nem tudom, hogy oldom meg, de majd alakítok valamit.
Ma még főzés holnapra,mosás...ja, meg még nincs karácsonyi díszítésem(világítás) felrakva, ugyhogy az is, meg a mikuláscsomagok megkészítése.
Jo ez a program, nekem nagyon bejön.
További ajánlott fórumok:
- Honnan tudom, h jósló vagy igazi fájásom van? Kb 10 perces rendszerességgel jönnek de egyáltalán nem elviselhetetlen. Menjek a kórházba?
- Maxilift 2 perces ránctalanító szérum és Stem Cell Therapy hatása, vélemények...
- Rubint Réka és Rella 40 perces bikini tornájáról mi a véleményetek?
- Jó lenne több takarítással, rendrakással kapcsolatos...
- Ki hogy vezeti rá a gyereket a rendrakásra illetve a rend megtartására?
- Tiszta udvar rendes ház avagy a rendrakás szabályai