10 napos fogyókúra (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Szia, holnaptól akarom kezdeni. Régen diétáztam... Lehet, az almanapot ki fogom húzni 3 napra.
Hogy megy?
Sziasztok! van itt valaki? lenne kérdésem a diétával kapcsolatban!
El akarom kezdeni!!!!!!
Igen,2,6 a mínuszom,de sztem ez semmit nem jelent,mert most 3 napig vendégeskedünk,ebéd,vacsira vagyunk hívatalosak,úgyhogy sztem kezdem majd előlről.Bár holnap tuti,h futok,mert különben keddre gurulni fogok!!!!
Te???Hogy állsz?
Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek,és sok-sok erőt,h túlvészeljük a nehéz Ünnepeket,aztán keddtől gőzerővel fogyi!
Pussssszka!
Túró hiányában eddig 3 tojást ettem és ennyi is marad. Este le-salsazom. :D
Jobbulást Tündi!
Kellemes Húsvétot!
sziasztok mégis írok pár sort túrónapból túrós pogácsa lett bevan keverve egy adag a túróból. Beteg lettem és most döglődök nagyon ügyik vagytok. Zsani örülök hogy már nem vagy beteg.
Kellemes húsvétot mindenkinek.
Köszi Edi,megvagyok,már sokkal jobban,mint tegnap.Felveszem a sportokhoz a biciklizést is,mert a futós barátnőm arra is rábeszélt,apától meg korit fogok kapni,úgyhogy húsvét után sportra fel!!!
Pusza mindenkinek!Ma jó napom van,megyek ki a levegőre a gyerekekkel,a tojásfestésen már túl vagyunk....
Hidd el, ehhez a fogyókúrának már semmi köze. Egyszerűen hiányzik, ha nem mehetek.
Itt ehhez is van oldal, ahol nagyon kedvesek és segítőkészek, nézd meg:
Jó reggelt. Sajnos fagyihoz nyúltam. Mellette kitartóan ittam a citromos teát. A tegnapi km-eket megfejeltem, így 16 km futás+3km séta+1réka lett belőle. Most indulok (ne feledd, itt 1 órával korábban van :)). Néztem egy uszit is a környéken, lehet, oda is elnézek. Sajnos kívánós lettem, úgyhogy ma bekapok egy bogyeszt :S.
Majd írok! Jó kényeztetést! A bográcsba pedig túrót! :D
Puszi
Zsani! Jóbbulást!
Jó regget Edina merre vagy már ilyenkor szoktál lenni. utsó naphoz értünk
tegnapi nap hogy ment? Megittam a teát de a két kétszersültre tettem egy kis párizsit másképpen nem bírtam megenni. Ennyi volt a vétek és a súlyom mégis maradt. Ma is valami lightes napot gondoltam nem tudom a túróval mit csináljak hogy egyem mert annyira nem ugrok érte. Vízhajtó teát kell ma innom mert érzem az ujjaim feszülésében hogy valamitől tartalékolom rendesen.
Zsani gyógyulj meg gyorsan holnapután már húsvét
Azt teszem,nincs más választásom.Ez pont jól jött ki,így legalább nem bűnözök...
Csak lázas ne lennék!
De sztem nekem holnap is teanap lesz,lehet,h kihagyom a túrót,és teázok,meg max. alma....
Halihó csajok!
Bocsi,h nem jöttem,de elkapott a hányásos-hasmenéses nyavaja!
Teljesen kész vagyok,muszájból is cak tea megy ma,hozzá semmi,mert amire ránézek,megérezem az illatát....ott vége.
Még egy nyanvadt szál ropi sem megy le.Persze ez amúgy jó,de ha még pár nap,akkor meglesz biztosan a kívánt eredmény.
El kell mennem boltba,aztán fekszem le,apa elvitte a gyerkcöket.h tudjak pihenni,mert K.O. vagyok!
Pusz mindenkinek!
Kitartás!!!
nem értem ezzel mi a gondod?:) Attól még hogy itthon nem lehet kapni külföldről hozzá lehet jutni.
És azért szerintem bizalomra ad okot hogy az EU jóváhagyta a forgalmazását...
További ajánlott fórumok:
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- 90 napos fogyókúrát kezdtem, ki tart velem?
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Virtuális fogyókúrás társat/kat keresek 90 napos fogyókúrára!
- Könnyített 90 napos fogyókúrám
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel