10 éves gyereknek szóló családi vígjátékok? (tudásbázis)
Hát a boszorkány-hegy egy kicsit misztikus. Igaz 2 kis gyerek a főszereplő, de ők az "ufók", az idegenek. Szerintem azt ne.
A gorilla bácsi, Gyerekjáték, A paripa, Nanny M., Macilaci, AstroBoy, Ramona és Beezus, Bűbáj - szerintem ezek gyerekeknek való
Nanny Mcphee-a varázsdada
Manhattan kicsiben
Dr. Dolittle 1-2-3
Gorillabácsi
Apafej
A balszerencse áradása
Babe 1-2
Megint 17
Hirtelen 30
Kutyaszálló
Bajos csajok
dr.duittle 1-2-3
aztán valóban a Két Lotti modern verziói (német, meg az Apád-anyád..)stb
Beethoven kutyás film? 1-2-3 még nézhető is.
Spiderman? Esetleg Superman?
Hát, hogy az elmúlt 10 évben?
Én mindenképpen az ikerlányos filmeket ajánlanám ilyen korú gyereknek, meg most a 7 éves lányom kedvence, amiben szintén ikreket játszik egy kiscsaj, de egy színésznő játssza. Nagyon édes, össze akarja hozni az elvált szülőket a két lány.Nem jut eszembe a neve.
Ami az utóbbi időben jelent meg, és én imádom egytől egyig, ilyen a Nanny McPhee első második része, a Bűbáj, vagy a többi. Nem jutnak eszembe a címek, de van egy olyan, hogy a csillag leesik a földre, és szerelmes lesz valakibe. Biztos tudja valaki a címét. Ezek nekünk mind megvannak, van hogy kéthavonta megnézzük a gyerekkel.
Régebbi nem jó?
Pl. Égigérő fű, SZeleburdi család, Szeleburdi vakáció, Tündér Lala, Kismaszat és a gézengúzok, Indul a baterház, stb...mesejátékok közül a Palacsintás király zseniális, stb.
Örök érvényűek!
Huuuhhh... Ez jó kérdés.
Kisebbik öcsém 10éves, nagyon szereti pl a Nem férek a bőrödbe-t, a Mindenható-t is.
Rokonokhoz megyünk, ahol a 10 éves unokaöcsém azt kérte, hogy vigyünk neki vígjátékokat dvd-n. Tudnátok ebben segíteni.
Milyen neki való filmek jelentek meg az elmúlt 5-10 évben?
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet igényelni tartósan beteg gyereknek, emelt családiról tudok és a közgyógyról is, van még valami?
- Romantikus vígjátékok vagy családi filmek
- Mikor küldik ki a magasabb összegű családi pótlékról szóló igazolást, amit ki kell töltetni a szakorvossal?
- 3 éves gyereknek, rövid, könnyű, nagymamának szóló verset keresek
- Családi póték szívbeteg gyereknek
- MÁK kártya a magasabb összegű családipótlék és kedvezményes utazás a gyereknek +1 kísérő