1 hónapja folyamatosan viszket a combom egy ponton, mitől lehet? (tudásbázis)
5. 989059ae1f
2020. márc. 21. 19:47
Nekem ugyanez van most pár napja. Igaz, nem egy ponton, hanem több helyen, de csak arra tudok gondolni, hogy száraz a bőröm, vagy pedig a víz, amivel fürdök, szárít nagyon.
4. 8d00a82c06 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2020. márc. 21. 18:53
Ááá, képes vagyok egy nap alatt tenyérnyi fekete foltot vakarni a lábamra. Utána még 2 nap fogcsikorgatás, mert rohadtul fáj és viszket. Aztán elmúlik.
2020. márc. 21. 18:51
Nekem még szerencsére nem véraláfutásos, csak már egyszerűen bosszant, hogy napi szinten vakargatnom kell a combom, ilyen még nem fordult elő velem.
Neked is ilyen hosszú lefolyású volt?
2. 8d00a82c06 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. márc. 21. 18:43
Ne vakard. Ilyen nekem is szokott lenni!
Mikor szó szerint véraláfutásos a vakarástól és nem vakarom tovább elmúlik.
2020. márc. 21. 18:38
Napi szinten viszket azon a területen a combom és sejtésem sincs, hogy mi lehet az oka, mivel semmi kiütést vagy bőrszárazságot nem észleltem magamon.
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Feleségem 4 hónapja külön utakon jár, de a 2 éves kisfiam szinte az egészet végignézi..mit csinálhatnék?
- Sehol nem találok munkát pár hónapja! Van olyan, aki szintén keres és semmi?
- Sziasztok! Amióta spirálom van ( 3 hónapja)szeretnék inkább betétet használni de borzasztóan viszketek mindegyiktől.Megoldás?köszi
- Pattanásszerű kiütések jöttek ki a combomon és csípőmön és viszketnek. Mi lehet a kiváltó oka?