1, 5 évesek anyukái adjatok tanácsot! (beszélgetés)
sziasztok!
kepzeljetek felhivtam a vedonot es azt mondta h az oltastol lehet ez...ugyanis ha visszagondolok eddig az volt,h a doki megvizsgalta mar attol orditott es igy "felkeszult" mar az oltasra,de most nem vizsgalta meg,csak fogtuk lefektettek es bele a tut,igy gondolom jol megijedhetett es lehet a lefekveskor ez jon neki elo es ettol fel..most itt alszik mellettem mert mondtam neki h megyunk aludni es mar kapaszkodott a nyakamba..ugyhogy valoszinu ettol lehet ez..azt mondta a vedono h par napig maradjak bent vele,aztan nem mert megfogja szokni..nos en ugy gondoltam szerda estetol nem maradok bent vele csak bemegyek hozza...az a baj az apja nem birja ki h sir a gyerek..kemeny lesz..koszonom egyebkent a sok tanacsot vegeredmenyben ugyanazt irtatok csak az okra nem jottem ra..
Szia
igaz már nem 1,5évesek a gyerekeim,de voltak ők is annyik :) :)
Nálunk is volt ilyen a naggyal. kb.1hétig is eltartott és nem tudtam rájönni,hogy mi is volt a baj. Aztán elmúlt.
Bár most lehet,hogy ez a nagy meleg is közrejátszik ám. Még minket is megvisel,nem hogy a kisebbeket.
Aludjon veletek 1-2napotn vagy költözz be te a szobájába legalább még el nem alszik.
Szia!
Teljesen normális, hogy időről időre, pont, amikor már azt hinnéd, hogy egész jó, "visszaesnek" a gyermekek az alvás, elalvás tekintetében.
Egyszerűen fejlettebben dolgozik az agyuk, másként dolgozzák föl a napi élményeket, elkezdenek félni, stb...
Azt nem javaslom, hogy ha eddig nem volt köztetek alvós, akkor az legyen, inkább azt, - amit itt mások is, - hogy maradj bent vele, feküdj mellé. Én is feküdtem a földön terhesen a nagyobb ágya mellett, sokat...
Ez ilyen játék.
Nálunk most a hat éves lánynál is megy ez a cirkusz, pedig 2-6 éves korig semmi sem volt, aludt, mint akit fejbe vertek...
Kitartás, már csak 30 év.
konkrétan nem emlékszem, de valószínű, mert a "hisztéria" is egyik napról a másikra jött.. :)))) ez így megy náluk, gyorsan fejlődnek, változnak, így gyorsan jönnek a "gubancok" is.. :)))
amúgy szerintem ennek hamar vége, de aztán két éves korban kezdődik a "nem akarom" korszak és akkor meg azért nem alszanak.. :))) a nagy fiam most 5 éves és egy éve nem csinál kb "ügyet" az elalvásból.. :)) most még a három évesem próbálkozik trükkökkel, de már Ő is javulgat ezen a téren.. :)))
Sziasztok!
19honapos kislanyom kb 3honapos kora ota egyedul alszik el.Ebed utan es furdetes utan este se volt soha problema.2napja viszont barakom az agyaba es ordit,de ugy hogy be is kakil.Folyamatosan kiabal h anya..En volt h bent voltam vele akkor csenben van de nem aludt el,aztan kijottem es 5percenkent bementem megnyugtattam majd kijottem..eddig mindig este 8kor maraludt,2napja viszont 11ig ordit..tegnap pl f10kor bementem hozza h en is alszok es ennek ellenre se aludt el csak 11kor.Mi lehet a baja?a melegtol lehet?Azt hittem jon a foga adtam neki gyogyszert de az se segitett.Meg arra is gondoltam h 2napja kapott peveral oltast de napkozben tok jo kedvu csak ha aludnia kell akkor ilyen..szerintetek mi lehet?
További ajánlott fórumok:
- Teljesen összetört a párom lelkileg 7év és 1gyerek után...Adjatok tanácsot..
- Adjatok tanácsot! Szakítanátok a helyemben?
- Segítsetek feldolgozni dolgokat! Adjatok tanácsot!
- Nem viselem jól, hogy a párom alkoholt iszik és nem tudom, ezt hogy kezeljem. Adjatok tanácsot, kérlek!
- Pasik! Adjatok tanácsot!
- Adjatok tanácsot légyszi(kényes téma)