Miért hívtak be állásinterjúra, ha egy kismamát várnak vissza arra a pozícióra? (beszélgetés)
Atya ég!
Minek mentél el?
Ja tudom, akkor most nem lenne mit szidni...
Úgy látom minden kérdésre meg van a válaszod.
Hogy miért hívtak be? Mert nekik ezt végig kell játszani a törvények szerint.
A fenti kérdésre válaszol,a azért hívtak be, mert amíg a kismama nem jön vissza, addig is kell valaki a helyére.
Ez lehet akár 3 év is, attól függően mit beszéltek meg.
Ahogy írod nem kizárt hogy megvan a híred. Függetlenül hogy nem a te hibád.
Más részről meg vannak olyan helyek ahol ki kell hivatalból írni egy pályázatot az állásra, akkor is ha tudják előre ki lesz felvéve.
Tegnap bent voltam egy állásinterjún , kb. 5 percet .Rajtam kívül egy HR és egy területi vezető .
Meghirdetett állás volt , ezekszerint még cégen belül nem érkezett rá ajánlat a betöltésre . Ott kinyögik , uogycelőbb gyeses kismamákat várnak vissza oda . Akkor minek kellett egyáltalán bemennem ? Voltam a cégnél 6 éve , 3 hónapot de a területi vezető úgymond hamar leégetett a hr előtt , hogy ő emlékszik rám elég zűrös viszonyunk volt anno ott az akkori párommal , egy helyen dolgoztunk , és a féltekenységi rohamai miatt ott is hagytam őket anno , azaz leégetett szépen meg magát is akkor .
Mi köze a mostani dologhoz a 6 éves szar ami nem is az én hibám volt ? És minek hívtak be ? Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Veled milyen fura vagy durva dolgok történtek állásinterjún?
- Sok fiatal jön hozzánk állásinterjúra, kérdezik, van-e home...
- Milyen fizetésigényt írjak ügyvezetői asszisztens pozícióra?
- Érdemes-e elmennem erre az állásinterjúra?
- Voltatok már olyan állásinterjún, ahol IQ tesztet is kellett kitölteni?
- Telefonon ismeretlen állásinterjúra hívtak. Átverés lehet?