Zsírleszívás tapasztalatok... (beszélgetés)
Szervusztok, en is tanacsot szeretnek. A hasamon a zsirparnak:( Szeretnek ettol megszabadulni..
Van mas lehetoseg, mint a zsirleszivas? Felek ettol a megoldastol, hogy a lyuk, ami marad, gondot okoz... Kerlek, adjatok tanacsot, koszonom!
sok sikert!
Várjuk a beszámolót!
Sziasztok?
Kérnék egy kis segítséget:)Volt közületek valaki Dr Lanyi Ceciliánál ultrahangos zsírleszíváson?Mi a tapasztalata,megéri,mennyibe kerül?
Köszi:)
Szeretném megosztani veletek az én személyes tapasztalataimat is ami igen pozitív volt. 32 kg fogyásom után elmentem zsírleszívásra, mert a combbelsőm és a csípőm igen vastag maradt és nem sikerült leadnom a diétával.
Mikor megcsinálták, nem volt sem fájdalmam se kellemetlen mellékhatás. Viszont ennek már 3 éve, és nem hízok ezekre a területekre egy dekát sem. Pedig régen ezek voltak az első területek amire lerakódott.
Bárkinek merem ajánlani és biztatni.
nekem személy szerint nem volt zsírleszívásom, viszont van egy nagyfiú, aki gyógytornára jött hozzánk. Nos, ő pont a zsírleszívásnak köszönheti, hogy félárva lett. Anyukája is elvégeztette a beavatkozást, de zsírembóliában meghalt utána.
Mint minden beavatkozásnak, a zsírleszívásnak is vannak káros mellékhatásai. De ha elmész a plasztikai sebészhez, az úgyis elmondja ezeket neked, és úgyse fog veled addig semmit se csinálni, amíg alá nem írod a beleegyezőt.
Hát ha megölsz, sem emlékszem.
Viszont az a buci, ami a térded mellett van, az más mint a has, meg comb. Gondolom. Csak oda nem hízik az ember! Szóval én azt azért megcsináltatnám.
Hú, hát ez nem egy jó pont, rögtön az elején. :D
Én a lábamat szeretném megműttetni, a térdem mellett van egy zsemle nagyságú buci, és a combom felső része is kritikán aluli... :(
Mennyi ideig kellett otthon maradnod?
Én leszívattam a hasamról, és visszajött 1-2 éven belül. Viszont a lyuk helye, ahol a csövet bedugták, a mai napig fáj, ha nehezet emelek, vagy ha "erőlködök". Már ha érted mire gondolok.
Szóval én, aki általában nem ellenzem a plasztikai műtéteket, ezt megbántam.
Szeretném alávetni magam egy zsíreltávolító műtétnek. Az ultrahangos terápia nem győzött meg, marad a "hentes szipka"... :)
Szeretnék beszélgetni olyanokkal akik már át estek ilyen műtéten/műtéteken. Várom a tapasztalatokat, ajánlásokat. Előre is köszönöm. :)