Zsírleszívás 2011- Valaki vállalkozna velem? (beszélgetés)
Sziasztok,
nekem január végén volt zsírleszívás - has és derék részről - 1,5 - 1 - 1 liter volt kb. Utána 8 héten keresztül éjjel-nappal hordtam a szorítóruhát, s bár amikor a műtét volt, közvetlenül a leszívás után, amikor még nem puffadtam fel - nagyon jónak tűnt - azaz a hasam lapos volt és a derekamnak volt egy "íve"... azóta lassan fél évnél járok... és az egész terület fáj - általában estére sokkal érezhetőbb, és olyan, mintha az egész még mindig gyulladt lenne... nagyon el vagyok keseredve, mert bár anno 38-as ruhákat hordtam, az orvos azt mondta, a műtét után 36-ost kell majd vennem...ezzel ellentétben most csak 40-es nadrág / szoknya jön rám :-(
Sajnos több alkalommal visszamentem a műtő orvosomhoz, aki minden alkalommal úgy beszélt velem, mintha a fenti probléma csak a fantáziám szüleménye lenne ..ha meg nem az, akkor semmi köze a zsírleszíváshoz...menjek a háziorvoshoz.. voltam... ott is... az eredményeim nem mutatnak semmi érdemlegeset, a másik gond, hogy amint a műtétet elmondom egy orvosnak, azonnal megállapítja, hogy akkor ez mégiscsak a zsírleszívás gyógyulásával kell, hogy összefüggjön... Őszintén szólva tanácstalan vagyok, hogy hova forduljak segítségért, mert nem érzem jól magamat a bőrömben és tényleg fáj... és megbántam az egészet...szerintem talán hasplasztikával együtt lehet látványos...
Ha esetleg ötletetek lenne, kihez érdemes elmenni ezekkel az utó-problémákkal, kérlek hogy írjatok! Nagyon köszönöm!
Kedves Jutka!
Nekem is fájt elég sokáig a szorítóruha levétele után, kb. 1 hete viszont már nem érzek semmit, a fájdalom szerintem neked is hamarosan elmúlik majd. Abban viszont ennyi idő után sajnos már nem hiszek, hogy a hasam laposabb lesz majd.
Sziasztok!
Az én zsirleszívásom márc. 31-én volt, főleg gyomor-derék részről. 6 hétig hordtam a szorítóruhát, addig nem fájt szinte egyáltalán. Ülőmunkát végzek, és mióta ne hordom a szorítóruhátm délutánra már nagyon fáj. Bármit veszek fel minden kényelmetlen, még a bugyi is benyomja a hasamat és úgy marad, ha leveszem, hepe-hupás. A gyomrom továbbra is nagy, nem vagyok elégedett.
Sziasztok!
Nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak a zsírleszívással kapcsolatban.03.21.-én volt a műtétem (has-derék-bricsesz) 170 cm magas vagyok, 54 kg, tehát nem volt sok feleslegem, de az a kicsi pont a has-derék tájékra rakódott le. Összesen 600 ml-t szívott le az orvos, amit ennyi területről elég kevésnek tartok, ráadásul a bricseszt önszántából távolította el, én nem kértem. Tegnap telt le a 6 hét, változás meg semmi, pedig lelkiismeretesen hordtam a szorító ruhát is.Hát, nagyon elszomorít.
Hát kicsit én is ettől a hepe hupa dologtól félek, meg leginkább a lógó bőrtől...mert nekem igyis van egy kicsi.
De most ugydöntöttem inkább bevállalok egy Velashape bérletet....az legalább feszesít és fogyaszt is...
Vakri!
nekem is le írnád?
csajok, rosszul hangzik ez a zsírleszívás. összerezzentem. már mindent kipróbáltatok? én pl most próbálom az XLS medical bogyókat, attól függően, hogy mit eszem, úgy veszek be zsíroldó, szénhidrátoldó v étvágy csökkentő kapszulát.
Már egy hónapja elkezdtem, és érzem és mérem is, hogy hat. nem szeretném ezt a zsírleszívásos dolgot csinálni. S
szia.
persze hogy érdekel.
irj nyugodtam :-)
És még mindig várom a jelentkezőket:-)
Szia.
Ha van kedved összefoghatunk :-) én először combból szeretnék leszedetni.
Hát láttam olyat hogy területenként 60.000.- de ugye a has is több területből áll. Mondjuk én egy terület 80.000.- -be jobban megbizom, mert azért inkább profi kezébe szeretnék kerülni :-)
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni!
Nekem a hasamból, és a csípőmből!
Körülbelül milyen árakkal dolgoznak...?
Uhh és milyen érzés volt?? mesélj el mindent :-)
mennyiért csináltattad és hol?
Ohh köszi szépen, remélem sikerül is.
Sajnos én május végéig még melozom, és csak utána tudom megcsináltatni. Remélem tényleg összejön :-)
Neked is szoritok, a piszkos anyagiakhoz :-)
Szia!
Az én combom is "genetikailag" hatalmas...nekem most először is fogyni kell, és aztán hátha...de ehhez a piszkos anyagiak is szükségesek, sajnos..
Tehát szívesen társulnék, de attól tartok, ez most nem lehetséges, DE - ha nincs ellenedre, figyelemmel kísérném az átalakulásodat. Sok sikert mindenhez!!!
Sziasztok.
Szeretnék Zsírleszívást csináltatni a combjaimról, és ha lenne egy társ akit érdekelne ez a téma, és esetleg vállalkozna rá csak fél egyedül belevágni, én szivesen társulnék vele.
Sokat olvastam a témával kapcsolatba, és sajnos nekem semmi nem segit. hiába fogytam 30 kilót, a combjaim még mindig 42-es méretűek mig a felsőtestem 36-os.
Várom a jelentkezőket :-)
További ajánlott fórumok:
- Egyéni vállalkozói engedélyről tudna valaki tanácsot adni?
- Ha valaki egyéni vállalkozó, a könyvelő milyen gyakran "dolgozik neki"?
- Miért nevetséges, ha valaki NULLA forinttal kezd vállalkozást?
- Ha valaki gyesen van lehet vállalkozó? Kell járulékot fizetni maga után?
- Megtudná valaki mondani mi kell a vállalkozói engedélyhez?Van-e valamilyen kikötés stb? Előre is köszi!
- Tudja-e valaki, hogy 2011-ben lehet-e a "régi"fajta mérlegképes vállalkozói szakon vizsgázni?