Zsengés borsó tojásosan recept



8 tojás
30 dkg borsó
20 dkg föröshagyma
6 dkg vaj
5 dl tej
2 evőknál liszt
só, bors, vegeta
2 evőkanál apróravágott petrezselyem
1 evőkanál apróravágott kapor
A Zsengés borsó tojásosan elkészítési módja:
A tojásokat megfőzzük 8 percig. Hidegvízzel öblítjük és megpucoljuk. A hagymát apróravágva megpirítjuk, megszórjuk a lisztel és hagyjuk rotyogni. Öntsük hozzá a tejet, forraljuk fel. Ízesítsük a fűszerekkel. Főzzük 5 percig és adjuk hozzá a borsót és főzzük tovább 5 percig. A kaprot és a petrezselymet rászórjuk. A tojásokat felszeleteljük és belekeverjük.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Kiss Ildikó, 2009. ápr. 24. 14:12
A zsengés borsó tojásosan elkészítési módja és hozzávalói.