Zongora "hatású" szintetizátort szeretnék, de nem tudom, mik a lehetőségek.. (beszélgetés)
Kék!
Légyszi gondolj rám...
Szeretném a gyerekem ősszel meglepni egy zongorával, ha továbbra is zongoránál marad!
Légyszi küldj nekem egy üzit augusztusban hogy mi a helyzet, ha addig elfelejteném...
köszönöm a válaszokat :) nem operát tanulok, isten ments :D jobban mondva hangilag nem tartok azért ott :D musicalek egyenlőre :)
Nézegettem közben a neten a témában, és igen, a digitális zongorákat is, csak azok nekem drágák sajnos :( apum kikötése volt (ő lesz a szponzor :DD), hogy 100-200 euró a max, ami van rá, az meg olyan 60ezer forint.
Nem ártana megtanulni zongorázni is, ha már úgyis lesz, szóval jól át kell ezt gondolnom. Az a baj, hogy engem szinte csak ezek a költséges hobbyk vonzanak :D
Én inkább javaslok digitális zongorát!
(hangszerboltban dolgozom)új dig.zongorák már 140 ezer ft-tól vannak,nagyon jók!
Előnyei:NEM kell hangolni,billentés érzékenység állítható,fejhallgatóval halkan lehet gyakorolni,egy csomó hangszert megszólaltathat:csemballótól az orgonán át...
stb. 8 oktáv !!!
Azegyszerűbb szintik olcsóbbak,de ami sokat tud az is drága!a hangzás pedig sosem lesz olyan.az nagyon elektronikus!
azért kérdezem, mert ha az ének a lényeg, és csak kísérni akarsz vagy akkordokat alá, akkor a billentés nemigazán fontos
viszot ha tényleg ZONGORÁZNI szeretnél, akkor igen :)
nekem egy fatar sl-990-em van :)
de ez sajna 90-100 ezer újonnan
Néz körül a használt piacon,
de én a helyedbe mivel gyakorlatlan vagy segítséget kérnék az énektanártól, vagy hangszerboltban...
További ajánlott fórumok:
- Szállodák, panziók, egyébb szállás lehetőségek
- Internetes ismerkedési lehetőségek...?
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Jogi útra terelem - ezt mondta... Van rá lehetősége?
- Tgys-ra vagy táppénzre "érdemes" menni, ha van választási lehetőség?
- Hogyan lehet megtanulni szintetizátoron zongorázni?