Zöldborsós gombaragu recept
A Zöldborsós gombaragu hozzávalói:Zöldborsós gombaragu
20 dkg fagyasztott zöldborsó
2 fej nagy csiperke gomba
Hagyma
egy gerezd fokhagyma
só,bors,petrezselyem zöldje
pici oliva olaj
100 g görög joghurt
A Zöldborsós gombaragu elkészítési módja:
Az apróra vágott hagymát pici oliván megfonnyasztjuk és bele reszeljük a fokhagymát,majd rádobjuk azonnal a feldarabolt gombát és megsózzuk.Ízlés szerint fűszerezzük,majd kis idő múlva zöldség lét vagy kevés vizet öntünk rá és fedő alatt pár percet pároljuk. Amikor fél puha a fagyasztott borsót is hozzá tesszük és együtt fözzük amig elpárolog a leve. A végén 100 g görög joghúrttal nyakon öntjük .
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: minerva223, 2019. febr. 28. 00:05
A zöldborsós gombaragu elkészítési módja és hozzávalói.