Zöldborsó pörkölt 2 recept
A Zöldborsó pörkölt 2 hozzávalói:1-2 fej vöröshagyma
60 dkg zöldborsó
1 evőkanál piros paprika
1-2 evőkanál liszt
kicsi só,
bors
2 dl tejföl
2-3 gerezd fokhagyma
kevés olaj
A Zöldborsó pörkölt 2 elkészítési módja:
3-4 evőkanál olajon megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát, pirospaprikát keverünk el benne, ha kész, gyorsan ráöntjük a borsót, elkeverjük,kicsit dinszteljük, annyi vízzel felöntjük, hogy ellepje.Fűszerezzük, a lereszelt fokhagymával, sóval, borssal(ízlés szerint csípős piros arannyal stb).Készre főzzük, a végén egy pohár tejfölt keverünk el benne (egy merőkanál forró szafttal, majd újra forraljuk.)Kifőtt tésztával tálaljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2013. nov. 10. 07:52
A zöldborsó pörkölt 2 elkészítési módja és hozzávalói.