Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zelleres rántott csirkemell recept

Zelleres rántott csirkemell recept

A Zelleres rántott csirkemell hozzávalói:
1 csirkemell
2 tojás
egy kisebb zellergumó sajtreszelőn lereszelve
fél csokor petrezselyemzöld apróra vágva
só, bors
mandulaliszt


A Zelleres rántott csirkemell elkészítési módja:
A húst szélesebb csíkokra vágjuk, melyek mindkét felét megsózzuk. Hagyjuk, hogy magába vegye a sót, majd a lisztben megforgatjuk. A felvert tojásokhoz adjuk a fűszereket, a petrezselyemzöldet és a reszelt zellert és annyi lisztet, hogy megfelelő sűrűségű legyen a massza: nem folyik le a húsról, de ráragad. A bepanírozott húst tegyük a forró olajba, amiben aranybarnára sütjük mindkét oldalát.

Bármilyen saláta illik hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A zelleres rántott csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook