Zavarba jöttem tegnap nagyon. Hogy ne legyek ilyen ügyetlen? (beszélgetés)
Tolem egy kolleganom ma kert bocsanatot, hogy egy hete valamit mondott, es o nem akart megbantani.
Nem tudom mit vagy mire, random hulyeseget valaszoktam neki (gondolom, amit fapofaval vagy rajatszassal eloadtam, ha nincs valami szituba illo villam valaszom -ami sokszor van; hogy de dogoljek meg az unalomtol).
Ritkan lovok melle a hulyesegeimmel.
De en hasznos vagyok.
A jovo utani hetre iratom at a beosztast. Nem csak miatta. Meglatjuk.
A munkahelyemen van egy pasi aki ilyen gondnok szerűség, és baromi jóképű :D Pár hónapja van a cégnél.
Tegnap mentem a folyosón és megkért pont engem, hogy légyszi nézzek be a női mosdóba van-e bent valaki, mert az egyik lámpát cserélnie kellene. És ha van bent nő, nem megy be. Oda kísértem, benéztem, mondtam nincs bent senki. Bejött, én meg álltam mint egy hülye és megkérdeztem, hogy maradjak-e vagy segítsek-e? Hogy miért kérdeztem fogalmam sincs, csak dumáltam feleslegesen.
Erre rávágta, hogy: miért, maradni akarsz? Én erre azt mondtam: nem, csak kérdeztem. Aztán kiviharzottam.
Máskor hogy legyek talpra esettebb?
További ajánlott fórumok:
- Minden sportban ügyetlen vagyok
- Mit lehet olyan fiúval kezdeni, akinek elvileg tetszem, de mikor odajön hozzám zavarba jön és össze-vissza beszél hülyeségeket?
- Tegnap délután óta szedek Maripen Extrát. Ma éjjel jöttem rá, hogy túlérzékenységi reakciót vált ki. Most épp a gép előtt rettegek.
- Szerintetek milyen személyiség lehet az, aki folyton zavarba jön?
- Könnyen jössz zavarba?
- Te együtt tudnál élni egy kevert szorongásos depressziós zavarban szenvedő személlyel?